Deși pare greu de crezut, bănățenii vor putea cumpăra margarină fără E-uri....

Deși pare greu de crezut, bănățenii vor putea cumpăra margarină fără E-uri. Cum este posibil

0
DISTRIBUIȚI

margarina

Tot mai mulți specialiști atrag atenția asupra faptului că margarina reprezintă unul dintre cele mai periculoase alimente pentru sănătatea noastră. Margarina reprezintă o alternativă ieftină a untului, și tocmai de aceea este preferata gospodinelor. Din păcate, o bună parte din produsele de tip margarină nu conțin doar uleiuri vegetale, ci și multe E-uri.

Totuși, din acest an, timișorenii vor putea cumpăra o margarină 100% naturală. Este vorba despre margarina „Dobro jutro”, adică „Bună dimineața”, cea mai cunoscută și apreciată margarină din Serbia. Producătorii acesteia au reușit să obțină marca „Made in Banat”, în cadrul unui proiect transfrontalier România – Serbia, astfel că, în viitorul apropiat, intenționează să aducă acest produs și în rafturile din magazinele din Banatul românesc.

„Această margarină este foarte cunoscută de 30 de ani pe piața din Serbia, pentru că este una de calitate, fiind excluși adaoșii care sunt foarte dăunători pentru consumatori.


Margarina este foarte calitativă și foarte sănătoasă pentru consumatori, deoarece am investit foarte mult în calitate și în materiale pentru realizarea acestei margarine. Nu este mai scumpă decât celelalte produse din aceeași categorie. Noi nu suntem prezenți pe piața din România. De aceea, alături de partenerii din România dorim să vindem aceste produse și în România și să ne promovăm, să ne facem la fel de cunoscuți ca în Serbia”, ne-a spus reprezentantul companiei în care se produce margarina „Bună dimineața”.

În cadrul proiectului transfrontalier „Made in Banat”, 13 firme au primit această marcă, cinci din România și opt din Serbia. Proiectul a avut ca scop promovarea produselor și serviciilor sub marca „Made in Banat”, stimularea producției autohtone și creșterea gradului de conștientizare a consumatorilor de a cumpăra produse și servicii asociate cu marca regiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.