DNA a descins din nou la Consiliul Județean Hunedoara. Ce fapte de...

DNA a descins din nou la Consiliul Județean Hunedoara. Ce fapte de corupție sunt vizate și ce documente a ridicat

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1493318383">

dna

Noi descinderi ale DNA în vestul țării. Procurorii DNA au ridicat astăzi noi documente de la Consiliul Județean Hunedoara. Purtătorul de cuvânt al instituției a declarat că procurorii DNA au solicitat mai multe acte, însă de această dată nu au fost ridicate persoane pentru audieri și nici nu au fost sigilate birouri. Potrivit unor surse judiciare, documentele ridicate vor fi folosite în ancheta deja aflată în curs, în care este vizită fosta conducere a CJ Hunedoara și câțiva funcționari.

Vă reamintim că preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, este vizat într-un dosar în care este suspectat că ar fi condiţionat acordarea de fonduri guvernamentale comunei Turdaş de modul în care localnicii ar fi votat la alegerile prezidenţiale. Anchetatorii arată că, în 19 octombrie, Mircea Moloţ s-ar fi folosit de autoritatea dată de funcţia publică pe care o deţine în virtutea faptului că îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid, pentru direcţionarea unor fonduri guvernamentale către bugetul comunei Turdaş, în tranşe, contrar dispoziţiilor legale, “suma finală fiind condiţionată de modul în care alegătorii din comuna respectivă îşi vor exprima opţiunea de vot” la alegerile prezidenţiale.

1 COMENTARIU

  1. Bravo!Pe cand o vizita si la Hateg?!Se merita !Avem si aici primar,consilieri in cardasie cu „oameni de afaceri ” ,gretosi .
    Va astept cu incredere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.