Doi morți și un rănit, după ce un șofer a adormit la...

Doi morți și un rănit, după ce un șofer a adormit la volan și a căzut cu mașina într-o prăpastie adâncă de șapte metri FOTO

0
DISTRIBUIȚI

accident mortal 27 aprilie hunedoara cincis (67)

Doi bărbați au murit și unul a fost rănit într-un accident produs, în urmă cu puțin timp, după ce un șofer în vârstă de 28 de ani, a adormit la volan și a căzut cu mașina într-o prăpastie adâncă de șapte metri, în apropiere de lacul Ciniș, în județul Hunedoara.

“Șoferul unui autoturism, pe fondul oboselii, a ațipit la volan, iar mașina a ieșit de pe carosabil și a căzut într-o prăpastie de aproximativ șapte metri. Consecințele acestui eveniment sunt grave: două persoane decedate, pasagerul din dreapta care este tatăl șoferului și un vecin care era pe bancheta din spate: Șoferul a fost transportat la spital”, a declarant șeful Serviciului Poliției Rutiere Huendoara, comisarul șef Dan Micu.

Tânărul care a provocat accidentul plecase luni dimineața la ora 4 de acasă la Hunedoara, împreună cu tatăl și vecinul, ca să depună actele la APIA în vederea obținerii de subvenții pentru pășune și terenul cultivat.


Luni seara, în timp ce se întorceau spre casă, în satul Lunca Cernii de Jos, din Ținutul Pădurenilor, a adormit la volan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.