DRAMĂ de Paște. Un băiat de 12 ani se zbate între viață...

DRAMĂ de Paște. Un băiat de 12 ani se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean Timișoara, după ce a fost lovit de o mașină. Cum pot oamenii să doneze sânge

0
DISTRIBUIȚI

alin-ciprian popescu

Momente cumplite pentru o familie din vestul țării. Un băiat de doar 12 ani se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean Timișoara, după ce a fost lovit de o mașină, sâmbătă dimineața. Copilul, din județul Hunedoara, a fost operat deja de două ori pe creier, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire, din cauza traumatismelor severe pe care le-a suferit la nivelul capului.

„Nu știu exact ce s-a întâmplat, nu știu cine e de vină.


Fiul meu mergea cu bicicleta dinspre localitatea Pui, spre Hațeg, în Pui locuim, și a fost lovit din spate de o mașină. Medicii de aici spun că nu se mai poate face nimic, i-au dat șanse aproape zero, trebuie doar să așteptăm să vedem cum evoluează starea lui de sănătate. Totuși, noi am luat legătura cu unul din medicii care l-au operat pe Michael Schumacher, este român și acum se află la București. I-am trimis documentele ca să le analizeze și așteptăm să ne spună dacă poate să-l opereze”, ne-a spus Ciprian Popescu, tatăl lui Alin-Ciprian Popescu. Bărbatul ne-a mai precizat că îi roagă pe oamenii cu suflet mare să vină să doneze sânge pentru copil, care are grupa sanguină A2 pozitiv.

Dan Ilincariu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara, ne-a declarat că băiatul este internat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, în comă de gradul IV, în stare critică. “Este greu de spus dacă va supraviețui din cauza leziunilor foarte severe, sunt șanse destul de reduse. Nu mai sunt motive să-l operăm pentru că hematoamele au fost scoase”, ne-a spus Dan Ilincariu.

Oamenii care doresc să doneze sânge sunt așteptați la Centrul de Transfuzie Sanguină de lângă Spitalul Județean Timișoara, de pe strada Martir Marius Ciopec, de luni până vineri, între orele 07.30 – 13.30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.