Elevii de la Liceul Calderon din Timișoara, performanțe remarcabile la olimpiadele naționale....

Elevii de la Liceul Calderon din Timișoara, performanțe remarcabile la olimpiadele naționale. Câte premii și mențiuni au obținut

0
DISTRIBUIȚI

elevi calderon

Liceul Teoretic „Jean Louis Calderon” din Timișoara a demonstrat, și în acest an, că este una dintre cele mai bune unități de învățământ din județ.


Aproape 100 de elevi au obținut premii și mențiuni la olimpiadele județene, 20 dintre ei au reprezentat județul Timiș la etapele naționale, iar nouă dintre aceștia s-au întors cu premii și mențiuni. Mai mult, trupa de teatru a liceului a obținut premiul ambasadorului Spaniei pentru cea mai bună adaptare a unei piese de teatru, la Festivalul Național de teatru în limba spaniolă.

„Prin rezultatele elevilor școlii noastre a fost evidenţiat potenţialul lor, buna lor pregătire curentă şi pentru performanţă. Vorbim de foarte multă muncă pentru obținerea acestor rezultate, multe ore petrecute cu cartea deschisă în bibliotecă. Este o bucurie foarte mare pentru noi faptul că trupa de teatru a primit un premiu valoros la București. Totul se datorează elevilor și muncii domnilor profesori”, a spus Lia Istin, directorul Liceului Teoretic „J. L. Calderon”.

Cele nouă premii și mențiuni au fost obținute de elevi la olimpiadele naționale la limba spaniolă, limba italiană și limba franceză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.