EXCLUSIV Decizia FĂRĂ PRECEDENT a deputatului Cornel Sămărtinean în dosarul DNA în...

EXCLUSIV Decizia FĂRĂ PRECEDENT a deputatului Cornel Sămărtinean în dosarul DNA în care este anchetat alături de Ostaficiuc şi Popoviciu

1
DISTRIBUIȚI

samartinean dna 2

Deputatul Cornel Sămărtinean, fost PDL acum PNL, a luat o decizie fără precedent în dosarul în care este anchetat de DNA pentru că în calitatea sa de director al Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara a închiriat, fraudând procedurile de licitaţie, mai multe spaţii comerciale firmei Trinvest Bakery, controlate de colegii săi de partid deputatul Alin Popoviciu şi fostul preşedinte al PDL Timiş şi al consiliului judeţean, Constantin Ostaficiuc.


PRESSALERT.ro a scris despre această afacere ilegală încă din 2012.

Astăzi, Sămărtinean s-a prezentat la sediul DNA Timişoara împreună cu avocatul său Florin Kovacs şi a anunţat că vrea să dea declaraţie, până acum deputatul prevalându-se de dreptul la tăcere. Fostul director al aeroportului şi-a expus propria variantă pe 17 pagini, fiind audiat ore întregi. Audierea în calitate de inculpat a lui Cornel Sămărtinean este, practic, ultimul act din dosar, ancheta fiind finalizată. Apărătorii din dosar se aşteaptă ca săptămâna viitoare, toţi inculpaţii din dosarul „aeroportul” să fie trimişi în judecată, urmând ca procesul să înceapă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie după ce se va trece de procedura camerei preliminare.

1 COMENTARIU

  1. bravo! acestia sunt acum marii liberali! se rasuceste in mormant MARELE LIBERAL BRATIANU de situatia penibila la care a ajuns pnl nou acum!!! la brutarieee cu toti hotii nesimtiti si tupeisti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.