EXCLUSIV Procurorii NU au contestat decizia de arestare la domiciliu a șmecherului...

EXCLUSIV Procurorii NU au contestat decizia de arestare la domiciliu a șmecherului cu BMW care a ucis-o pe Dora Târziu. Vezi MOTIVELE invocate

6
DISTRIBUIȚI

sofian - smecheras - bmw - satchinez (23)

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, care anchetează accidentul în care Sofian Precup a lovit-o cu BMW-ul pe tânăra de 16 ani și a fugit de la locul incidentului, lăsând-o într-o baltă de sânge pe Dora Tîrziu, nu a făcut contestație la decizia judecătoriei de a-l aresta la domiciliu pe șofer.

Prim procurorul Miliana Marcov a confirmat, pentru PRESSALERT.ro, această decizie, explicând că „s-a apreciat că judecătorul a apreciat bine că a dat arest la domiciliu.


Exista posibilitatea să dea doar control judiciar. În cazul în care nu va respecta vreuna din obligaţiile stabilite de instanţă poate fi arestat. Am mai avut situaţii în care instanţa superioară nu a dispus pentru cazuri de omor din culpă cu fugă de la locul accidentul arestarea. Vă spun din experienţă. La arestare am mers pe părăsirea locului accidentului. Aveam doar o fişă medicală că are o fractură şi este în comă. Nu ştiam care este evoluţia victimei. Putea să-şi şi revină din comă. Şoferul este fără antecedente penale. Extrem de important„.

Întrebată de ce acuzarea nu a luptat până la capăt pentru a obţine arestarea, aşa cum se întâmplă de obicei în cazurile în care se cere acest lucru, procurorul Miriana Marcov a susţinut că decizia de a nu contesta arestul la domiciliu a ţinut cont şi de faptul că victima circula pe şosea, în aceiaşi direcţie cu BMW-ul, deşi trotuarul era la cinci metri, fapt ce duce spre o culpă comună. Prim procurorul a susţinut că acum, după moartea adolescentei, şoferul va fi acuzat de ucidere din culpă.

6 COMENTARII

  1. mi se pare o decizie si o motivare corecta .este evident ca fata nu avea voie sa circule pe marginea drumului si in acelasi sens cu deplasarea vehiculelor avand in vedere faptul ca exista un trotuar in proximitatea carosabilului .problema care se pune este fuga de la locul accidentului care indiferent de motivare nu poate avea sustinere .dupa parerea mea acest individ doar si pentru faptul ca a parasit locul accidentului ,implicit victima, nu ar mai avea dreptul la a detine un permis de conducere niciodata.

  2. daca ar fi condus cum spune legea, adica doamna procuror regulamentar, fara fitze, impresii, smecherii, si daca ar fi mers pe mijlocul drumului fata, soferul ar fi avut posibilitatea de a frana, sau o a ocoli. sa lasi pe cineva sa zaca intr-o balta de sange si sa fugi este un act de lasitate extrem doamna procuror, nu vrajeala ca speriat a fugit. pai iti asumi ce faci, daca e asa fricos de ce se posteaza pe facebook, de ce iasa pe strada? daca e fricos ma gandesc ca nici nu iesea in strada! si parca avea permisul suspendat …tot pentru viteza, deci ANTECEDENTE, DOAMNA! ma mir ca familia si lumea de pe strada are decenta si puterea sa nu va scuipe in fata, da acum in SAPTAMANA MARE! esti o MIZERIE miriana marcov.

  3. Rusine sa va fie. Ar trebui sa va ganditi ca poate si dumneavoastra aveti copii care ar putea pati la fel. Ati fi la fel de ,,indulgenta”d-na procuror? Avea voie sa circule cu o viteza asa de mare in localitate????

  4. Vina fetei că a circulat pe marginea șoselei? Poftiiiiim? Unde scrie că nu ai voie să circuli pe margina șoselei? Voi știți ce vorbiți? Fata e moartă, iar vina se aruncă asupra ei? În ce lume trăim, oameni buni? Să vă fie rușine !!!

  5. CITI BANI A LUAT DE LA TIGAN CA SA-L LASE AVCASA
    LEGAT DE MASINA LUI SIO TIRIT PINA CIND I-SI DA SUFLETUL.
    IAR DOAMNEI MARCOV SA AIBA PARTE SI COPII EI LA FEL SA SIMTA SI IA DUREREA DE PARINTE ,NU NUMAI BANI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.