EXPLOZIV Secretarul primăriei, Ioan Cojocari, cu ochii în lacrimi și speriat, după...

EXPLOZIV Secretarul primăriei, Ioan Cojocari, cu ochii în lacrimi și speriat, după ce a apărut în fața instanței în dosarul finanțării ILEGALE a echipei Poli Timișoara VIDEO

7
DISTRIBUIȚI

ioan cojocari

Este de aproape două decenii secretarul Primăriei Timișoara, dar rareori și-a făcut simțită apariția în sălile de judecată. Iată că astăzi, Nea Jean, cum este supranumit Ioan Cojocari, a mers la Curtea de Apel Timișoara pentru a apăra primăria în speța finanțării ilegale a echipei de fotbal Poli Timișoara, patronată la vremea respectivă de Marian Iancu. A ieșit din sala de judecată cu ochii în lacrimi și speriat, după ce și-a susținut cauza în fața magistraților. Îmbrăcat în robă, cu ochii în lacrimi din cauza unei conjunctivite severe şi susţinut de aproape de fiica sa, notarul Paula Cojocari, secretarul Primăriei Timişoara s-a prezentat în faţa completului de la Curtea de Apel din Timişoara format din trei judecătoare pentru a susţine legalitatea finanţării şi cheltuirii banilor cu care primăria a finanţat echipa de fotbal patronată de Marian Iancu, scrie adevarul.ro.
„Aştept de un an această cauză. Vă rog să mă scuzaţi dacă sunt mai stângaci pentru că în tinereţea mea (n.r. când mai făcea „munca de jos” şi mergea la instanţă) nu am avut ocazia să pledez în faţa Curţii de Apel”, şi-a început Ioan Cojocari pledoaria din faţa Curţii de Apel.
Pentru a justifica interesul public în finanţarea echipei de fotbal patronate de Marian Iancu, Cojocari a încercat să le explice judecătoarelor din completul de judecată cât e de important fotbalul. „Eu am toată încrederea în dumneavoastră că se respectă legea. Nu am fost obligaţi să vedem cum cheltuie banii. Au spus (n.r. Curtea de Conturi) că nu este de interes public. Media de spectatori în perioada aceea a fost de 27.000. Media de gratuităţi a fost de 7.000 de oameni. A fost o emulaţie fantastică. E un fenomen social. Cum să spui că nu e de interes public? Jucătorii de aici au împânzit Divizia A. Dacă banii aceştia au fost daţi ilegal suportăm această povară. Dacă sunt 600.000 de lei e una, dar nu să vii şi să spui că sunt 30 de milioane”, a mai declarat Cojoacari, citat de


„Eu am toată încrederea în dumneavoastră că se respectă legea. Nu am fost obligaţi să vedem cum cheltuie banii. Au spus (n.r. Curtea de Conturi) că nu este de interes public. Media de spectatori în perioada aceea a fost de 27.000. Media de gratuităţi a fost de 7.000 de oameni. A fost o emulaţie fantastică. E un fenomen social. Cum să spui că nu e de interes public? Jucătorii de aici au împânzit Divizia A. Dacă banii aceştia au fost daţi ilegal suportăm această povară. Dacă sunt 600.000 de lei e una, dar nu să vii şi să spui că sunt 30 de milioane”, a mai declarat Cojoacri. Citeste mai mult: adev.ro/nmjfy2" target="_blank">adevarul.

cojocari lacrimi

Deși la începutul lunii trecute primăria anunța că angajează avocat pentru a fi apărată în această speță, a fost nevoie ca astăzi secretarul Ioan Cojocari să apere cum a putut mai bine instituția, care, conform raportului întocmit de Curtea de Conturi, Primăria Timişoara a finanţat ilegal echipa de fotbal a lui Marian Iancu cu 27,1 milioane lei, aici printre cei vinovaţi fiind găsiţi primarul Gheorghe Ciuhandu şi secretarul Ioan Cojocari. De asemenea, finanţarea echipei de fotbal Politehnica Timişoara este anchetată de DNA care a ridicat documente atât de la Primăria Timişoara, cât şi de la Consiliul Judeţean Timiş.

În perioada 2008 -2011, primăria a alocat 27, 1 milioane lei, iar consiliul județean 9,95 milioane lei. Deși între SC Politehnica 1921 Știința Timișoara și Primăria Timișoara a fost semnat un „contract de asociere” , auditorii au constatat faptul că din analiza acestuia „nu rezultă care sunt beneficiile directe şi reale în ceea ce priveşte dezvoltarea economico-socială şi de mediu a municipiului Timişoara” şi „nu s-au precizat care sunt acele acţiuni, lucrări sau servicii pe care municipiul Timişoara le realizează în comun cu societatea comercială sau proiectele de interes local”.

7 COMENTARII

  1. Un gunoi de om!O rusine acest necioplit ce sta in functie de 20 de ani!!!Sunt toti c..ti pe ei de teama ca vor intra la puscarie .Unul e si Robu v]ce toarna bani intr-o echipa fara valoare.
    Drum bun spre puscarie .Toti!!!

  2. ehe…a inceput sa se stranga latul !..pai ma nea Jeane ,Timisoara a finantat SRL-ul lui Iancu ,ca sa ,,impanzeasca Divizia A” cu jucatori platiti de noi ?cred ca X-man vrea sa fie solidar cu tine si sa-ti tina de cald un pic…la racoare ….

  3. E doar o conjunctivită, combinată cu o gripă spaniolă. Să-l faci de miorlau pe Jean Cojocari e prea de tot, câtă vreme omul a rezistat sub trei dictaturi: prima, fâsâită, a lui Liviu Borha, alta imensă, până la saţietate, a lui Gigel George Ciuhandu şi a treia, păguboasă, a Marelui Edil Pictat.

  4. arata ca un vampir…LOL LOL LOL !!! in rob inca arata ok, s-ar putea sa schimbe tinuta cit de curind…LOL LOL LOL…Sau…o va putea folosi la spectacolele organizate in asezamintul unde are sanse sa se cazeze, gratuit, cu masa „la comun”, 3 in camera (daca e norocos) sau 7, la paturi suprapuse unde poate mirosi „aerele” celui de deasupra, totul la all inclusive. Ce nu a priceput eternul secretar al primariei este ca „the wind of change” adie puternic prin RO si altii, mult mai influenti si mai sus-pusi ca domnia sa actualmente isi ispasesc pedeapsa pentru anumite fapte…LOL
    Desigur, nea jean….e nevinovat, pina la proba contrarie.Tot asa a fost si Voiculescu…LOL

  5. Numai pentru atat lucru a fost chemat? Pai este MAFIOTUL SEF din primarie si, din pacate, plateste pentru el finul Miut. Nici un primar nu a putut scapa de el…este omul cu dedesubturile si escrocheriile…da stie sa disimuleze. Fiecare candidat la Primarie a proimis ca-l da afara si in final l-au pastrat….De ce? Profesionist? Da, in coruptie bine mascata…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.