Mihai Ionac, șeful Clinicii de chirurgie vasculară a Spitalului Judeţean din Timişoara,...

Mihai Ionac, șeful Clinicii de chirurgie vasculară a Spitalului Judeţean din Timişoara, vine la PRESSALERT LIVE. Vezi ce subiect INCENDIAR se va discuta

0
DISTRIBUIȚI

ionac mihaiMihai Ionac, șeful Clinicii de chirurgie vasculară a Spitalului Judeţean din Timişoara, va fi invitat, în această seară, de la ora 20.00, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Vom discuta despre dezvăluirile făcute în exclusivitate de PRESSALERT.ro, privind raportul Curții de Conturi în urma controlului desfășurat la la Clinica de chirurgie vasculară a Spitalului Judeţean din Timişoara.


Vă reamintim că, în urma verificărilor, Curtea de Conturi a descoperit grave nereguli la Clinica de chirurgie vasculară de la Spitalul Clinic Judeţean Timişoara, condusă de prof.univ.dr. Mihai Ionac – de la operaţii estetice pe bandă rulantă în timp ce bolnavii cronici aşteptă intervenţiile chirurgicale pe liste de aşteptare până la decontări dubioase de medicamente.

Puteţi urmări emisiunea în direct pe www.pressalert.ro, de la ora 20.00, iar dacă aveți întrebări, puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

Sursa foto: adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.