Minor cu arsuri grave după ce s-a electrocutat lângă gara Lugoj. Meci...

Minor cu arsuri grave după ce s-a electrocutat lângă gara Lugoj. Meci de fotbal amânat de aterizarea elicopterului SMURD

0
DISTRIBUIȚI

elicopter smurd lugoj meci aradon

Un copil de vârstă de 14 ani s-a electrocutat vineri după-amiaza în apropierea gării din Lugoj, acesta suferind răni grave în urma accidentării.


Copilul a fost preluat imediat de o ambulanță de la serviciul lugojean, medicii stabilind că, pentru a-i salva viața, acesta trebuie transportat de urgență la Timișoara.

Conform redesteptarea.ro, în jurul orei 17.00, pe stadionul din Lugoj, acolo unde jucătorii echipelor de fotbal UTA „Bătrâna Doamnă” și Vulturii tocmai se pregăteau să-și înceapă disputa din Liga a 3-a, a aterizat un elicopter SMURD. Paramedicii l-au stabilizat timp de câteva zeci de minute pe băiatul care a suferit arsuri grave în urma electroșocului și l-au dus la Casa Austria din Timișoara, acolo unde medicii încearcă să îi salveze viața.

Polițiștii urmează să facă cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și dacă minorul era sau nu supravegheat în momentul incidentului. Din cauza intervenției, partida de fotbal dintre formația lugojeană și oaspeții din Arad s-a amânat pentru mai multe zeci de minute, începând după ora 18.00.

Foto: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.