MISTER lămurit de Alfred Simonis, la PRESSALERT LIVE: „Niciodată nu am făcut...

MISTER lămurit de Alfred Simonis, la PRESSALERT LIVE: „Niciodată nu am făcut acest lucru”. La ce se referă şi ce vrea să afle despre tinereţea primarului Nicolae Robu VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

freddy simonis 3

Moment delicat pentru consilierul local PSD Timiş, Alfred Simonis, la PRESSALERT LIVE. Moderatorul emisiunii i-a cerut acestuia lămuriri cu privire la o remarcă făcută de primarul Nicolae Robu în cadrul unui plen al Consiliului Local Timișoara. După o discuție în contradictoriu cu Simonis, Robu i-a cerut șefului Poliției Locale, Dorel Cojan, să acorde atenție sporită problemei consumului de etnobotanice. Simonis a fost întrebat în această seară de jurnalistul Dragoș Boța dacă se droghează.

Uimit, acesta a replicat „Doamne, ce întrebare mi-ați putut pune! Vă răspund foarte serios și mă uit în ochii dumneavoastră, niciodată nu am făcut acest lucru”.


Întrebat dacă nu a folosit nici droguri de mic risc nici droguri de mare risc sau entobotanice, Simonis a spus că „absolut nu, nicio categorie”, atenționând că nici măcar nu fumează. „Nu m-am drogat, așa cum sunt foarte mulți tineri care nu fac acest lucru. O anumită parte din colegii din presă mi-au atras atenția că s-ar putea referi la mine. E una din multele mizerii pe care domnul Robu la-a aruncat la adresa colegilor din consiliul local. Poate face referire la problema mea de respirație, probabil că de acolo se trag aceste mizerii. Am o deviație de sept severă, cu polipi și sinuzită, pe care intenționez să o tratez în pauza competițională care nu mai vine”, a explicat consilierul local.

Simonis a spus că se bucură a lămurit problema, dar a mai adăugat că „am o rugăminte, dacă îl puteți întreba și pe dommul Robu același lucru. Am așa o vagă senzație că în tinerețile sale boeme de cântăreț de rock’n’roll cu plete… În niciun caz nu am spus că se droghează, am spus doar să îl întrebați același lucru ca și pe mine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.