Nicolae Robu, dezlănţuit după dezvăluirile PRESSALERT.ro: „O agentură de influenţă politică,...

Nicolae Robu, dezlănţuit după dezvăluirile PRESSALERT.ro: „O agentură de influenţă politică, care nu are nimic în comun cu presa”

5
DISTRIBUIȚI

 

robu ceausescu graf

Compania care se ocupă de gestionarea câinilor vagabonzi din Timişoara, Danyflor, a contribuit cu nu mai puţin de 10.000 de lei în conturile PNL Timiş. Banii au fost viraţi înainte ca Danyflor să lege un nou contract cu municipalitatea, undeva în preajma campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale.
Contactat pentru a oferi informaţii în legătură cu contribuţia la PNL, administratorul Danyflor, Ionel Pușcaș, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „dacă așa scrie, așa o fi. Nu știu cine a dat banii, e parte de contabilitate”. Întrebat dacă e normal ca o firmă care are contract cu Primăria Timișoara condusă de Nicolae Robu să dea bani la partidul condus de același om, Pușcaș a explicat că „banii s-au dat în perioada când nu aveam contract cu Primăria Timișoara. Când au fost alegerile prezidențiale noi nu eram sub contract și avem dreptul să susținem orice partid alegem.


Nu știu dacă e vreo problemă”.

Contactat pentru a oferi detalii, Nicolae Robu a declarat că „nu ştiam, dar nici nu mă interesează. Dacă vreţi să discutăm, discutăm lucruri serioase. Dar la o agentură de influenţă politică așa cum funcţionează PRESSALERT, care nu are nimic în comun cu presa şi ce face sunt instrumente de tip agentură politică…. . Habar nu am cine a contribuit, în orice caz dacă a contribuit, sunt sigur că nu a încălcat legea în niciun fel, iar mai departe sunt doar discuţii sterile”. Robu nu a mai putut fi întrebat și despre dezvăluirile făcute de Dan Idolu la PRESSALERT LIVE, referitoare la sumele enorme plătite din bani publici pentru telefonul de serviciu, menționând că nu mai dorește să discute astfel de subiecte.

Vă reamintim că recent PRESSALERT. ro a dezvăluit că Primăria Timişoara a plătit doar pentru traficul de date şi apeluri telefonice în roaming din Serbia şi Emiratele Arabe Unite de pe mobilul lui Robu suma de 11.379 lei plus TVA, adică 14.109,96 lei, echivalentul a peste 3200 de euro.

5 COMENTARII

  1. Ei na…evident ca nu stia nimic, doar nu e naiv sa recunosaca, la fel cum nu stia nici de profesorii cu dosare penale anchetati de DNA din Politehnica, pentru dare si luare de mita fals si uz de fals, licitatii trucate. Toate acestea se intampla cat el era Rectorul UPT. sa fim seriosi… oare ofiterul SRI responsabil de UPT nu l-a informat>? Evident ca l-a informat, insa lui Robu nu i-a pasat, mai mult acei profesori universitari continua sa fi cadre didactice in UPT si sa predea la catedra…fiind un model demn de urmat pentru studenti.

  2. Nu ştiu, eu nu am dat, eu nu am cerut… dacă s-a întâmplat şi e aşa este răspunsul preferat atât al Primarului Municipiului cât şi a hingherului şef care trăieşte din asta încă din 2001.

  3. Asi, un rahat de art., omorat-il pe Robu ,pentru-ca munceste!! Ciuhandu era mult mai bun, nu a facut decat, afaceri cu tigani, in rest, liniste.Culmea este ca nimeni nu-l comenta, iar Timisoreni erau multumiti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.