Nicolae Robu, între profesor de jurnalism, primar, sociolog și lider al marionetelor...

Nicolae Robu, între profesor de jurnalism, primar, sociolog și lider al marionetelor politice din PNL

7
DISTRIBUIȚI

loredana codrutRecent primarul Nicolae Robu a pornit un sondaj pe Facebook prin care vrea să afle câtă lume are încredere în el şi, probabil în antiteză, câtă lume citeşte presa şi de câtă încredere se bucură jurnaliştii. Sunt sigură că acest sondaj va rămâne o nouă filă la dosarul penibil de încercări de intimidare a presei locale.

Cu ce vă lăudaţi, domnule Robu? La finele săptămânii trecute aţi anunţat că vara asta Primăria Timişoara nu va face nici deratizare, nici dezinsecţie. Adică, dacă firmele nu vor veni cu sponsorizări, oraşul ăsta va fi plin de ţânţari şi șobolani. Mă iertaţi. Am uitat de palmieri. Timişoara de cinci stele. Aplauze. Vă admir. Mai adug la lista de realizări ÎNCĂ nefinalizarea subpasajului Michelangelo pe motiv de vreme şi de faună, căci dumneavoastră aşa numiţi unii timişoreni, FAUNĂ. Adaug şi dorinţa de a pune pavaj pentru tocuri în centru şi ÎNCĂ absenţa unui contract pentru spaţii verzi.


Felicitări, domnule Robu. Sunteţi un primar genial!

Da, primarul Nicolae Robu este un tip special. Iar pentru mine cea mai mare inovaţie pe care a dus-o în Timişoara a fost moda de a jigni jurnalişti. Sunteţi singurul politician local care îşi permite să insulte orice ziarist care îi pune întrebări incomode aruncând apelative precum agent de influenţă, pesedist, cerând buletine la verificat şi trimiţând oamenii la şcoală. Domnule, cine vă credeţi? După cum vă comportaţi aștept să vă faceți propria religie. Ieri nu înțelegeaţi de ce jurnaliştii sunt aşa supăraţi pe acest sondaj. Vă spun eu de ce. Pentru că în presă e plin de oameni care, spre rușinea lor, nu au curajul să vă spună în faţă că au obosit să vă aştepte la conferinţe, că au obosit să nu le răspundeţi la întrebări, că au obosit să jigniţi şi că au obosit să nu fie respectaţi. Jurnaliştii sunt obosiţi, iar vina că tac o plătesc acum.

Iar alături de jurnaliștii cu a căror tăcere sunt deja obişnuită stau politicienii dornici de funcţii cu orice preț. Eu altfel nu îmi explic tăcerea jenantă. Și mă refer aici la NEBĂRBAŢII politici din PNL Timiş care nu au curajul să vă spună în faţă să nu mai aruncaţi insulte cui apucaţi. Pentru că un lider politic nu ar trebui să facă asta. Dar dumneavoastră sunteţi doar un şef de partid, iar liberalii care tac mâlc şi acceptă tacit ca presa locală să fie jignită sunt doar niște marionete care aplaudă fără ca primarul Nicolae Robu să se mai chinuie măcar să tragă de sfori. Mă întreb cine va vota niște politicieni deja struniți să țină gura închisă și să întoarcă privirea de la nedreptate atunci când interesul le va dicta. EU NU! Cum aș putea vreodată să pun ștampila pe un politician care consimte la jignirea mea?

7 COMENTARII

  1. Cred ca te-ai îndrăgostit de Robu… Ii dedici cam toată munca ta, nu ți se pare? Cred ca dacă de mâine nu ar mai fi primar, activitatea ta de jurnalist s-ar încheia brusc… 🙂

  2. Doamna Loredana Codrut, acest om nu jigneste doar jurnalistii ci pe oricine ii iese in cale. Ne jigneste pe toti cu acele atat de penibile „sondaje de opinie” cu caracter discrimanator, facute doar printre utilizatorii de Facebook. Si care incepeau, invariabil, cu „dragi prieteni”. Dublu discriminator, infinit discriminator. Dupa ce am scris in nenumarate locuri si randuri ca este penibil, jignitor la adresa cetatenilor platitori de taxe sa faca asa zise sondaje printre prieteni, a completat, astfel: „dragi prieteni, stimaţi neprieteni”!
    Cata batjocura!
    Condamn modul josnic in care primarul urbei ne tratateaza! Pe toti, jurnalisti, nejurnalisti, ingineri, maturatori, romani, nemti, unguri…nu conteaza.
    Am sustinut ca acele mascareli trebuie demascate ca fiind manipulari ieftine, condamnate, oprite.
    Mai mult decat atat, fiecare asemenea „sondaj” ne insulta inteligenta, atata cata o avem si noi, astia de rand. Si ne-o insulta rau! Insuportabil!
    Pe romaneste, primarul da cu mucii in fasole de cate ori scrie acolo o litera.
    Si un oras intreg sta si suporta!
    Unde sunt intelectualii din orasul asta?
    Unde sunt golanii?
    Sa se-adune laolalta, sa il ia golaneste de guler si sa ii comunice savant ca e cazul sa se suie pe cal si sa plece?

    • Lasati ca va stiti voi cei cu ,,MUSCA PE CACIULA”va schimbati si voi ,,cum curva la palaria mai mare!!!!

  3. „Draga” (nu esti deloc draga) „jurnalista” (nici macar asta), vrei sa postez convorbirea ta de 3 minute cu oameni de pe alte retele, sa vada toti ce limbaj de rrrrromales ai? Ti-ar scadea credibilitatea drastic (oricum este deja sub nivel, dar ca fapt divers).

  4. Acest robu nu doar jigneste. Este un anormal, un psihopat narcisist care imi aminteste de epoca de aur. Toti taceau si aplaudau si atunci. Felicitari dna Loredana! Avem nevoie ca dv, jurnalistii, sa va puneti armuri bune si sa il incoltiti in numele nostru, si sa nu va pese de ce-i iese pe gura. Acest ins are nevoie sa fie incoltit din toate directiile pana face spume la gura si raguseste. Sa-si dea in petice de furie, ca sa vada toti cine este.
    Cine s-o faca daca nu dv, cei mai curajosi? Noi strigam peste tot, dar nu ne baga in seama. Va fi vai de capul lui dupa ce n-o mai fi primar!

  5. Cand am scris in pagina lui robu de masacrarea copacilor din Libertatii, mi-a scris inapoi asa: „Doamna, n-am schimbat eu nimic in afara de faptul ca am eliberat piata de copaci. Dv ati vazut imagine alb-negru. Dl Sturza, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania in persoana a prevazut alternanta piatra gri-caramida rosiatica, pe care o puteti vedea si in 2-3 piete celebre ale Europei (uitati-va la poze).” Dar el, ca primar, nu putea interveni sa nu se taie atatia copaci? Parcurile noastre toate sunt inghesuite pe malul apei, in zgmotot de claxoane si sirene, parcuri facute ptr o populatie mult mai mica decat cea actuala. Acusi vom ajunge un oras cu bolnavi psihici din cauza ca nu avem unde ne odihni mental. La noi Mihai a construit Catedrala, in Bucuresti, Carol, Herastraul. Ferice de ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.