O locomotivă a unui tren de călători a luat foc în mers....

O locomotivă a unui tren de călători a luat foc în mers. Vezi de la ce a pornit incendiul GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1616334500">

 

locomotiva (4)

Sperietură zdravănă pentru mai mulți călători după ce locomotiva trenului în care se aflau a luat foc. Incendiul a avut loc în această seară în Timișoara, la trecerea de cale ferată de pe aleea Pădurea Verde.

Trenul care circulă pe ruta Caransebeș-Timișoara s-a oprit la intrare în oraș după ce mecanicul a observat flăcările. Acesta a sunat de urgență la pompieri după care a detașat locomotiva de vagoane.

Un echipaj format din 15 subofițeri și un ofițer de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Banat” s-a deplasat la locul incidentului cu trei autospeciale cu apă și spumă.

Din primele informații se pare că incendiul a izbucnit în mers de la sistemul de frânare unde au apărut mici scântei care a aprins vaselina și mizeria depusă. Locomotiva a fost dusă la depou pentru verificări, iar pasagerii au fost nevoiți să aștepte o alta care să îi ducă la destinație.

1 COMENTARIU

  1. Din păcate aceste incidente feroviare (aşa sunt încadrate aceste situaţii conf. R 003 /Cercetare, tratare şi prevenire evenimente CF) sunt rezultatul aşa ziselor modernizări care de fapt sunt nişte reparaţii capitale (RK) de cea mai joasă speţă dar, care, culmea, sunt cosmetizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.