Petrecere aniversară cu germanul &ME, în premieră la Timişoara VIDEO

Petrecere aniversară cu germanul &ME, în premieră la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

party2Amatorii de party-uri cu muzică electronică au parte de un nou regal, pentur că la Timişoara va poposi în premieră germanul &ME, membru al echipei berlineze Keinemusik.

„Suntem super încântaţi să-l aducem pentru prima oară la Timișoara pe &Me, membru fantasticei familii KEINEMUSIK. Cine altcineva dacă nu artistul a cărui devastatoare piesă «Afterdark» s-a auzit în absolut toate seturile DJ-ilor de pretutindeni, piesa care ne-a facut vara mai frumoasă, piesa la care încă mai tresărim în momentul în care o auzim… Cât despre ultima piesa «Feel it», scoasă împreună cu fondatorul celebrului label «La famillia» – Nic Fanciulli, putem spune doar atât: trebuie ascultată live! Cosmin TRG… românul care a plecat de pe meleagurile noastre şi care şi-a creat un nume peste hotare, în Berlin se întoarce după 4 ani la Timişoara.


Despre Cosmin putem spune doar atât: rezident la Berghain, multe piese de succes scoase la «50 weapons» label-ul celor de la Modeselektor, şi 3 Boiler Room-uri la Berlin.  Atapy este unul dintre cei mai plăcuţi şi apreciaţi artişti români la Timişoara. Punu şi-a lansat EP-ul de debut în luna septembrie al anului trecut, la Sintope Digital, label-ul administrat de NTFO. EP-ul conține trei piese care exprimă sunete profunde și ritmuri minimaliste. Cea mai recentă producţie a sa o reprezintă remix-ul lansat la Cimelde, Atapy Feat. Sivesgaard – «Beating Strong (Punu Remix)»”, spun organizatorii party-ului, care cu această ocazie aniversează şase ani de existenţă a Alltimeclubbing.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 22.00, în sala situată în Bulevardul Vasile Pârvan Nr 5, iar biletele de intrare costă 20 lei până la miezul nopţii şi 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.