Primarul Robu dă vina pe timișoreni pentru problemele de la Michelangelo: „La...

Primarul Robu dă vina pe timișoreni pentru problemele de la Michelangelo: „La ceea ce avem în oraş, ca faună…” De ce a atacat, din nou, jurnaliștii

0
DISTRIBUIȚI

robu in tunel la michelangelo facebook

Luni bune pietonii au putut circula după bunul plac pe şantierul de la Michelangelo, deşi lucrările erau în toi şi firma executantă ar fi avut obligaţia să închidă zona precum şi să contracteze o firmă de pază, edilul şef Nicolae Robu a dispus ca şantierul să fie păzit mai nou cu forţe suplimentare de la Poliţia Locală, care să se asigure că ultilajele firmei private să nu mai fie furate.

Acesta a explicat că „de acolo s-au furat la început pompe, s-au tăiat cabluri şi evident că noi suntem oameni responsabili, trebuie să luăm măsuri să nu se mai întâmple aşa ceva.


Pe de altă parte, şantierele au regulile lor şi pe şantiere nu pot pătrunde persoane neautorizate. (…) Noi am considerat că la ceea ce avem în oraş, ca faună, se impune şi o astfel de măsură. Puteţi să o criticaţi dacă vreţi, dar timişorenii vor aprecia şi această măsură”. Edilul nu a pierdut nici ocazia de a critica din nou jurnaliştii care au pus întrebări legate de şantier menţionând că unii doar pretind a fi jurnalişti, dar că în bunăvoinţa sa el le permite aceesul la evenimentele PNL şi ale Primăriei Timişoara. „Se pare că din diverse direcţii în momentul în care nu ies anumite jocuri şi cu mine nu iese niciun joc, vin anumite comenzi. În ceea ce mă priveşte, drumul e clar şi nu mă clinteşte nimeni de acolo”, a afirmat edilul.

Revenind la subietul Michelagelo, primarul a comentat că în curând se va aplica şi prima folie de hidroizolaţie, apoi hidroizolaţia obişnuită, urmând ca restul lucrărilor să fie finalizate de îndată ce temperaturile de afară vor fi favorabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.