Primarul Robu REFUZĂ să îl demită pe secretarul Ioan Cojocari, în ciuda...

Primarul Robu REFUZĂ să îl demită pe secretarul Ioan Cojocari, în ciuda neregulilor dovedite în instanță. Cum motivează şi ce decizie a luat pentru respectarea legalităţii în Primăria Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

robu cojocari

Este oficial, primarul Nicolae Robu nu îl va schimba din funcție pe secretarul Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari. Vă reamintim că prin decizie definitivă a instanței Ioan Cojocari este stabilit ca vinovat pentru că a avizat parteneriatul de finanțare ilegală a echipei Politehnica Timișoara și astfel a creat un prejudiciu de peste 31 de milioane de lei.
Legat de solictarea făcută de grupul PSD Timiș, Robu a comentat că „am apreciat la ultimele şedinţe o repoziţionare a grupului şi nici nu l-am mai catalogat ca fiind împotriva Timişoarei.


Să vii acuma şi să spui că nu mai votezi proiectele din cauză că apare Cojocari ca semnatar pe hotărâre asta nu înseamnă deloc o atitudine corectă pentru că lucrurile stau în felul următor. Toate proiectele de hotătâre sunt semnate şi de un reprezentant al serviciului juridic pentru legalitate. Am dublat asta. Eu am ţinut să am semnătură care să dea liniştea că ceea ce facem este perfect legal şi din partea unei structuri care nu e subordonată secretarului. Eu ţin foarte mult la legalitate, eu sunt un om corect, sunt un om onest și dacă mi-am sumat condiţia de membru al clasei de mijloc cu toată cariera mea care a mers la vârf în domeniu, fiind cinstit, corect nu vreau să am de tras ponoase de pe urma greşelilor voite sau nevoite ale unora. Eu nu sunt jurist și am nevoie de consultanţă juridică şi am considerat că pe lângă semnătura secretarului este mai liniștitor pentru mine să am o semnătură din partea unui jurist care nu e pe aceeași linie ierarhică cu secretarul”. Mai mult, edilul a explicat că până acum niciunul de proiectele avizate de Cojocari sau de oamenii nu lui nu au fost respinse de juriști.

Robu susţine și că prin notele interne pe care le-a emis a încercat să facă apel la respectarea legalităţii. „Consider că niciodată nu e prea mult să repet că legea trebuie respectată”, a conchis acesta.

1 COMENTARIU

  1. Gura satului vorbeste ca pe timpul lui ceasca nea jan a fost coleg de birou/serviciu-pcr cu tata lui rrobisor! si cunoaste multe despre micutul fotbalist&lautar rrobisor, performantele sale scolare si originea lui lae rrobisor pletisor estompator! fricosul rrobisor tremura in pantaloni si gelul estompator o ia la vale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.