REACŢIE DURĂ: PSD Timiş îi cere lui Robu să îl DEMITĂ pe...

REACŢIE DURĂ: PSD Timiş îi cere lui Robu să îl DEMITĂ pe secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari. Cum a contribuit Robu la finanţarea ilegală a echipei patronate de Marian Iancu

2
DISTRIBUIȚI

ioan cojocari
După ce primarul Nicolae Robu și-a declarat public simpatia față de cei care au pierdut procesul pentru de finanțarea echipei de fotbal Politehnica Timișoara condusă de Marian Iancu, PSD Timiș a lansat o solicitare publică prin care cere măsuri dure.

„Decizia Curţii de Apel Timişoara, care spune că finanţarea echipei de fotbal Politehnica Timişoara, patronată de Marian Iancu, a fost ilegală, nu poate rămâne fără urmări. Vorbim în acest caz despre o sumă importantă de bani, 31,6 milioane de lei, bani publici, care au plecat către echipa lui Marian Iancu după un aviz de legalitate dat de secretarul Primăriei Municipiului Timişoara, Ioan Cojocari, şi votul unei părţi a consilierilor locali de la acea vreme.


Încă de atunci, consilierii Partidului Social Democrat au atras atenţia asupra ilegalităţii finanţării şi au refuzat de fiecare dată să dea un vot pozitiv în această speţă”, a transmis PSD Timiş.
nicolae-robu-poli

Mai mult, social – democraţii au adresat şi o solicitare care îl vizează pe secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari. „Îi solicităm primarului Timişoarei, Nicolae Robu, să înceapă demersurile legale pentru eliberarea din funcţie a secretarului Primăriei, Ioan Cojocari, cel care se face, în mare măsură, vinovat pentru această finanţare ilegală. Ar mai trebui menţionat că, în perioada respectivă, Nicolae Robu era senator şi preşedinte al PNL Timiş, şi chiar dânsul făcea presiuni asupra consilierilor din partidul dumnealui pentru a da vot pozitiv finanţării ilegale a Politehnicii Timişoara. De asemenea, Partidul Social Democrat îi solicită primarului Nicolae Robu să considere prioritară recuperarea prejudiciului şi să acţioneze în consecinţă”.

2 COMENTARII

  1. Pai de ce credeti ca nu a facut si nu face nimic sa recupereze bani? Pai trebuie sa aduca si de la el de acasa . Oricum ajung mascatii la el la bloc. Sper sa nu se sperie vecinii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.