CUTREMURĂTOR Colegii și prietenii adolescentei ucise de șmecherașul cu BMW și-au petrecut...

CUTREMURĂTOR Colegii și prietenii adolescentei ucise de șmecherașul cu BMW și-au petrecut în LACRIMI de durere „ultima noapte cu Dora”. Ce au așezat copiii pe banca elevei de 16 ani

2
DISTRIBUIȚI

poza

După câteva zile în care a luptat din răsputeri pentru a mai petrece clipe în această lume, Dora Târziu, fata de 16 ani accidentată de un tânăr care gonea cu BMW-ul său pe șosea, a trecut în neființă. Iar deznodământul funest a culminat cu momentul în care prietenii, colegii săi din liceu, din clasă, trebuiau să se bucure de… „săptămâna altfel”. Din păcate, astăzi Dora va fi condusă pe ultimul drum.

O săptămână care cu siguranță este altfel, dar nu plină de voioșie, ci tristă, mortuară, angoasantă, plumburie și cu multă apăsare sufletească. O săptămână în care zâmbetele sunt înlocuite de lacrimile tinerilor care-și plâng colega ce a părăsit această lume de care ea, în momentele petrecute aici, se bucura de plin.


O săptămână în care Sofian Precup, cel care se afla la volanul bolidului care a făcut ca astăzi Dora să nu mai fie, și-a făcut publice planurile de a-și conduce prietena pe drumul către altar, în vreme ce cunoștințele regretatei Dora sunt nevoite să-și facă planurile de a o conduce pe… ultimul drum.

În gândurile ei probabil că își dorea cel mai mult să fie iubită, piesa pe care, de altfel, o cânta cu ardoare fiind „She will be loved”, de Maroon 5. Acum, când nu se mai află printre apropiați, e iubită poate mai mult ca niciodată. Adriana, prietena care se afla cu Dora Târziu în seara accidentului, și care probabil o cunoaște cel mai bine, a scris de pe contul său de Facebook: „Sunt sigură, Dora vede și se bucură că o iubește toată lumea. E fericită, știu asta! O să fie mereu cu noi, nu fizic, dar sufletește. Orice aș face o voi face cu gândul la ea, pentru că are un loc special în inima mea”.

Lumină pentru Dora

Pe holurile Liceului Teoretic „Ioan Jebeleanu” a fost liniște ieri. Se auzea doar vântul șuierând lugubru și care, împreună cu solitudinea claselor, te îndrepta, parcă, spre sala în care Dora învăța pe brânci pentru a ajunge ceea ce își dorea, inginer agronom, ca și părinții săi. Undeva în spatele rândului de la geam, penultimele 3 bănci, mai exact cea din mijloc, colegii au aprins luminările care s-o călăuzească pe Dora pe drumul către cealaltă lume…

„Suntem foarte marcați, copleșiți, cuvintele sunt de prisos. Copiii au stat toată noaptea alături de ea. A fost prima și ultima noapte împreună. Au doar 16 ani, vă dați seama că sunt dărâmați și sunt hărțuiți de presă. De abia i-am mai adunat. Și-au făcut panglicuțe cu poza ei, țin enorm de mult la Dora. Cum e „săptămâna altfel”, marți (n.r. – ieri) trebuia să mergem cu bicicletele la Cenad, în natură, excursie organizată de Dora, care era șefa clasei. Soarta a făcut să ne întâlnim tot ieri, și tot Dora ne-a adunat, dar din alte perspective…”, a spus una dintre profesoare.

2 COMENTARII

  1. Condoleanțe familiei îndurerate 🙁 Din câte am citit despre reiese ca a plecat un înger de lângă noi… Bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace și să ofere putere familiei îndurerate!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.