Şeful PSD Timişoara anunţă curăţenia de primăvară în partid. Ce membri vor...

Şeful PSD Timişoara anunţă curăţenia de primăvară în partid. Ce membri vor fi daţi afară şi cine nu va avea acces la funcţii de conducere

0
DISTRIBUIȚI

birsasteanu 13

Vântul schimbării bate din nou în organizaţia PSD Timiş. Deşi momentan social-democraţii din judeţ sunt ocupaţi cu punerea la cale a alegerilor pentru conducerile organizaţiilor locale, nici planurile pentru excluderea anumitor membri nu au fost date la o parte.

Preşedintele interimar al PSD Timişoara, deputatul Florin Bîrsăşteanu, a declarat la finele acestei săptămâni că „noi, ca organizația PSD Timișoara, suntem acum pe linia de start la declanșarea organizării conferințelor de alegeri interne din care sperăm să rezulte o echipă nouă, cu un potențial maxim de câștigare a alegerilor. Această mare provocare are ca deziderat să aducem oameni noi pe baza unor criterii, am zis eu, în primul rând profesionale și morale, oameni cu abilitatea de a putea face și de a comunica, pentru a reuși să ne apropiem cât mai mult de dezideratul pe care îl are comunitatea în care trăim.


Ne propunem să facem puțină curățenie, cu riscul de a pierde niște oameni care nu au dovedit că pot să transmită mesajele noastre și pot să fie reprezentanți ai noștri, în acord cu obiectivele pe care ni le propunem, dar mai ales ne dorim să aducem lângă noi, în jurul ideilor social-democrate de valoare, oameni respectați din societatea timișoreană, având încredere că într-un oraș cum este Timișoara, unde media celor care au absolvit un institut de învățământ superior este foarte ridicată, această pătură poate să fie un mijloc foarte important de transmitere a mesajelor social-democrate pe care le promovăm”.

Întrebat concret ce membri ar putea fi exluşi din PSD, Bîrsăşteanu a declarat că „nimeni care are în spate procese pe rol nu va fi ales în structurile de conducere a partidului. Apoi sunt o serie de oameni, poate nu din structurile cele mai înalte ale partidului, care nu au dat dovadă de implicare suficientă. Vreau să aducem un suflu nou de oameni care doresc să pună interesul comunității înaintea intereselor lor personale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.