Sute de mesaje de condoleanțe după moartea Dorei Târziu. Vezi un clip...

Sute de mesaje de condoleanțe după moartea Dorei Târziu. Vezi un clip emoționant realizat de prieteni în memoria tinerei VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

Dora Târziu, fata de 16 ani din comuna timișeană Cenad care a fost lovită în plin de un șmecher cu BMW care a fugit de la locul accidentului, a pierdut lupta cu viața. Vestea a fost sfâșâietoare pentru familia, prietenii și cunoștințele ei. În cursul zilei de astăzi, Dora a intrat în moarte cerebrală, astfel că medicii nu au mai avut cum să o salveze.

Cu toții au susținut-o, s-au rugat pentru ea, însă Dora va rămâne mereu în mintea și sufletul prietenilor ei. Aceștia au realizat un videoclip în memoria Dorei despre care spun că este fata cu chip de înger, iar contul de Facebook al tinerei a fost inundat de mesaje.

„Ești un înger! Vei rămâne mereu în inimile noastre.


Dora, odihnește-te în pace! Nu ai meritat asta, aveai înainte o viață întreagă, o lume de cunoscut, o grămadă de vise de împlinit. Dar din păcate ai plecat dintre noi prea repede. Mereu îngerul nostru cu chip de om, Dora, a fost un exemplu foarte bun. Pentru familia Târziu, anul acesta, Sfintele Paște nu va mai fi o bucurie, ci o mare tristețe. Dora va rămâne mereu în inimile noastre și o să o iubim mereu”, au transmis prietenii Dorei Târziu.

Un mesaj emoționant a transmis una dintre cele mai bune prietene ale Dorei Târziu. Ca orice prietene, fetele și-au plănuit viitorul împreună. „Îmi aduc aminte cu drag că ne plănuiam viitorul, aveam vise. Speram să ne realizăm visele. Dora va fi mereu luptătoarea mea, chiar dacă a pierdut lupta asta. Eu știu că a încercat și a luptat și am încredere în ea, cum mereu am avut, că nu a vrut niciodată să renunțe la luptă”, ne-a spus Denisa, una dintre cele mai bune prietene ale Dorei.

Dora va salva alte vieți. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Timișoara, Dan Ilincariu, a transmis că familia Dorei Târziu a fost de acord să doneze organele fiicei, pentru a salva viețile altor persoane.

3 COMENTARII

  1. fxx mortii mami lui de tigan borat… sa putrezeasca dracului in puscarie… o distrus o familie, o viata… si i-a dat arest la domiciliu… cacam-as pe banii lui si pe dobitocii aia care il scapa de la parnaie… daca as fi avocat l-as infunda sa nu mai vada lumina zilei decat in poza… pla mea de cocalari scarbosi…

  2. Fata a mers pe carosabil. La 12 noaptea, sa mergi pe un drum intens circulat..scuza-ma, dar e si vina ta. Nu zic ca tiganul a mers regulamentar. Probabil avea viteza, asta se va constata dupa ancheta. Exista trotuare, treceri de pietoni, de ce nu se folosesc?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.