„Tehnologie din anii ’90” și „chioșcuri de talcioc” la Gara de Nord...

„Tehnologie din anii ’90” și „chioșcuri de talcioc” la Gara de Nord din Timișoara. Ce ACUZAȚII face consilierul local Sandu Ștefan

1
DISTRIBUIȚI

robu la cfr02_resize

În urmă cu câteva săptămâni, alături de presa locală, primarul Timişoarei, Nicolae Robu descindea la Gara de Nord într-o inspecţie. După ce în anul 2014 acesta cerea ferm conducerii CFR să facă investiţii pentru ca Gara de Nord să arate ca în marile oraşe, de data acesta Robu a mers la faţa locului pentru a inspecta noile investiţii. Astfel, la vizita primarului gara lucea de curăţenie, iar mulţumită Poliţiei Locale al cărei şef, Dorel Cojan, care a venit la operaţiune cu o cravată mov, zona a fost curăţată de boschetari.

Edilul Nicoale Robu a spus că „am ajuns într-o stare de anormalitate, ajungem să avem o mare bucurie când ieşim dintr-o asemenea stare.


Ce s-a întâmplat acum nu e nimic spectaculos, ţine de normalitate, numai că mereu trebuie să ne uităm de unde am plecat. Zeci de ani această clădire care ţine de o instituţie importantă a fost dată uitării. A fost şi acel ghinion cu acel contract care a ajuns într-o stare litigoasă şi a fost supus judecăţii 12 ani, dar dincolo de orice realizare trist a fost că timp de zeci de ani în această clădire nu s-a investit nimic. Eu nu m-am împăcat cu ideea că nu se poate face nimic, să tot criticăm şi să găsim explicaţii pentru starea anormală în care s-a ajuns şi care devenea din ce în ce mai adânc anormală şi mi-am spus că dacă începem cu presiuni trebuie să se găsească şi soluţii”.

Între timp situaţia a revenit la normal în Gara de Nord, zona fiind din nou împânzită de bochetari sau beţivi care îşi fac veacul prin preajmă şi agresează verbal călătorii. Nu numai atât, dar situaţia este comentată şi de consilierul local PNL, Sandu Ştefan care a scris pe Facebook că „astăzi, Gară de Nord Timișoara cu nouă tabela de afișaj tip termopan anii ’90. Să nu întrebați de întârzieri! Noua „tehnologie” nu mai permite afișarea lor dar, o mulțime de chioșcuri cu aspect de talcioc vă fac așteptarea mai plăcută! E bine că sunt închiși cei care fură banul public, dar ce se poate face cu cei care din prostie sau nepricepere îl risipesc pe aberații?”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.