Timișoara zâmbește! Zeci de trecători au fost fotografiați în cel mai frumos...

Timișoara zâmbește! Zeci de trecători au fost fotografiați în cel mai frumos mod, în Piața Victoriei, în cadrul unei campanii inedite GALERIE FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-550009176">

romania zambeste

Zeci de timișoreni au fost fotografiați, sâmbătă, în Piața Victoriei, în cea mai frumoasă ipostază: zâmbind. Totul în cadrul unei campanii inedite care se desfășoară în toate orașele din țară, și anume „România zâmbește”, prin care inițiatorii doresc să le reamintească oamenilor că au zilnic 174 de motive pentru a zâmbi.

11008461_831819326883126_2484483370059097588_n

Ideea de a imortaliza oameni zâmbind îi aparține fotografului Cristian Manta. „Te provoc să mergi pe stradă și să privești chipurile oamenilor, vei observa cu tristețe că majoritatea dintre ei sunt apăsați; atunci când vorbim cu ei observăm tristețea lor. Cum ar fi dacă am învăța să putem zâmbi, să putem colora viețile celor din jur? România nu este doar o ţară a sărăciei, a oamenilor trişti şi debusolaţi şi resemnaţi, nu aceasta este ţara în care trăim, eu nu accept descrierea negativă pe care alţii o fac despre România. Eu cred într-o Românie a oamenilor frumoşi şi liberi. România suntem noi, şi noi vom face ca România să arate frumoasă prin oamenii lor. De aceea am dat naştere acestui proiect, tot ceea ce fac este să călătoresc în fiecare oraş mare din ţară şi să-i provoc pe oameni să zâmbească în faţa camerei foto şi prin aceasta îmi doresc să le reamintesc că au zilnic motive să zâmbească indiferent de greutăţile vieţii”, spune fotograful.

11159965_831819186883140_7578237763948213170_n

În acest sfârșit de săptămână, campania „România zâmbește” s-a desfășurat și în capitala Banatului. Aproape 50 de timișoreni au fost fotografiați cu zâmbetul pe buze în centrul orașului, iar imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a campaniei. „România a zâmbit în frumosul oraş Timişoara! Un oraş plin de viaţă şi de oameni frumoşi”, anunță fotograful Cristian Manta.

Foto: România Zâmbește

2 COMENTARII

  1. Excelenta idee! Excelenta! Si oamenii isi vor schimba atitudinea pe masura ce se vor vedea mereu, cit de frumosi sunt! Timisoara are fotografi extrem de talentati. Multi. Profesionisti excelenti. Cu cat ies mai des pe strazi si ne surprind ,cu atat ne vom vedea mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.