Timişorenii sunt invitaţi la o nouă ediţie a festivalului Sziget. Vezi ce...

Timişorenii sunt invitaţi la o nouă ediţie a festivalului Sziget. Vezi ce staruri internaţionale participă VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

szigetEdiţia din acest an a festivalului Sziget, manifestare ce atrage în fiecare an numeroşi spectatori din Timişoara, având în vedere că se desfăşoară pe Insula Libertăţii din Budapesta, va avea parte de o serie de vedete ale muzicii internaţionale. Sziget e locul ideal, vara aceasta, pentru cei care sunt în căutarea combinației perfecte de distracție și vacanță. Căci Sziget este mai mult decât un festival muzical, insula fiind o experiență în sine, cu multe de oferit: activități și programe non-stop, muzică din toate genurile și pentru toate gusturile, într-un oraș care merită pe deplin explorat, Budapesta.

Printre noile nume confirmate pentru ediţia din acest an – care va avea loc în perioada 10 – 17 august – se numără Avicii, Limp Bizkit, Cro, SOJA, The Gaslight Anthem, Hollywood Undead sau Dj Marky & Stamina MC. Alături de numele anunţate acum, pe scenele manifestării vor mai concerta Robbie Williams, Florence and the Machine, Martin Garrix, Ellie Goulding, Kasabian, Alt J, Foals, Marina and The Diamonds, Interpol, Gogol Bordello, Paloma Faith, Alesso, Knife Party, Sigma, Nero, Blasterjaxx, The Ting Things, Passenger, Dropcick Murphys, Jamie Woon, Selah Sue, Awol Nation, Milky Chance, Jungle, Foxes, Tyler The Creator, Infected Mushrooms, The Subways, Hernan Kataneo, Gramatik, Dixon, Gui Boratto, High Contrast, Vitalic, Mariza, Goran Bregovici şi alţii.

Sziget Festival a lansat și în România un concurs pentru tinerele trupe din zona independentă (non-comercială), iar formaţia aleasă de juriu și public va putea urca pe una dintre scenele festivalului, în luna august a acestui an.


Concursul este organizat în cadrul programului Youropen Talent de la Sziget Festival, de către echipa Sziget România în colaborare cu Cooperativa Urbană. Startul concursului s-a dat pe 25 martie și se încheie pe 25 aprilie. În acest timp, trupele se pot înscrie la prima preselecție a concursului. Printre condiţiile impuse de organizatori se numără aceea ca anul „nașterii” trupei să nu fie mai devreme de 2010, să se încadreze în zona de muzică underground-alternativă, cu tot ce cuprinde aceasta – indie rock, hip-hop, electro, jazz (exclus tribute și cover bands) şi să nu aibă semnat un contract cu o casă de discuri.

Fiecare trupă doritoare să participe la concurs trebuie să trimită la info@szigetfestival.ro linkuri către platforme online unde pot fi ascultate piese și unde pot fi găsite și câteva detalii despre trupă. Mai multe informaţii despre concurs şi biletele pentru festival se găsesc pe www.szigetfestival.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.