Trafic blocat în Banat în urma căderii de stânci și grohotiș pe...

Trafic blocat în Banat în urma căderii de stânci și grohotiș pe carosabil. Ce drumuri sunt impracticabile și care sunt variantele ocolitoare

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-548747154">

drum blocat

Traficul pe Clisura Dunării este din nou închis ca urmare a căderilor masive de stânci și grohotiș pe carosabil.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România că de ieri seara, de la ora 20.00, circulația rutieră este închisă, până la o dată ce va fi comunicată ulterior, pe DN 57, km 65+600, între localitățile Svinița și Berzasca.

„Închiderea temporară a circulației rutiere pe acest sector de drum are ca scop asigurarea siguranței participanților la trafic prin prevenirea situațiilor potențial periculoase generate de căderile masive de stânci și grohotiș pe carosabil”, au anunțat oficialii CNADNR.

Pentru ruta Orșova – Moldova Nouă și retur recomandăm ca variantă de ocolire următorul traseu: DN 57 Orșova – DN 6 Iablanița – DN 57 B Oravița –  DN 57 Moldova Nouă.

De asemenea, participanţii la trafic sunt atenționați să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la numerele de telefon 021/9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.