Un eveniment inedit cu campanie anti – accidente şi distracţie pe două...

Un eveniment inedit cu campanie anti – accidente şi distracţie pe două roţi: Banat Poker Run

1
DISTRIBUIȚI

motoZeci de motocicliști din Timişoara şi din oraşele învecinate sunt aşteptaţi la cea de-a 6-a ediţie a evenimentului Banat Poker Run, o acțiune inedită, organizată de Timişoara Choppers şi Rabbit Club în memoria unui motociclist care și-a pierdut viața în trafic, Adi Qaz.

Participanții la evenimentul care va vea loc în perioada 18 – 19 aprilie vor porni din Timişoara pe traseul Buziaş-Lugoj – Reşiţa-Văliug-Crivaia, urmând ca a doua zi să se întoarcă pe traseul Crivaia-Gărâna-Trei Ape-Slatina Timiş-Caransebeş-Lugoj-Timişoara.


„Este un joc de noroc în care cel mai bun câștigă jocul de poker, iar restul se distrează. În fiecare an donăm o parte din banii pe care îi adunăm din taxa de participare în scop caritabil. Acțiunea este dedicată unui prieten de-al nostru, care a murit în accident de motocicletă atunci când pregăteam prima ediție a acestui eveniment. În cadrul acţiunii vom susţine şi o camapanie anti – accidente alături de prietenii noştri din Reşiţa”, ne-a declarat Sorin Stanca, unul dintre organizatorii Banat Poker Run.

Poker Run este un eveniment organizat în care participanţii trebuie sa viziteze cinci puncte de control, trăgând o carte de joc la fiecare dintre ele. Obiectivul este de a avea cea mai bună mână de poker la sfârşitul turei.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.