Începe recensământul mașinilor din România. Unde vor fi amplasate echipamentele de înregistrare

Începe recensământul mașinilor din România. Unde vor fi amplasate echipamentele de înregistrare

0
DISTRIBUIȚI

autostrada_Germania
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România va începe luni, 20 aprilie 2015, de la ora 8:00, recensământul traficului rutier care circulă pe teritoriul României. Vor fi inventariate biciclete și motociclete, autoturisme, microbuze, autocamionete și autospeciale până la 3,5 tone, autocamioane și derivate cu două, trei și patru axe, autovehicule tip TIR, autobuze, tractoare, autocamioane cu remorcă și vehicule cu tracțiune animală, indiferent de țara în care sunt înmatriculate.

Recensământul traficului rutier se va încheia în data de 14 noiembrie 2015, ora 20:00.

Acțiunea are loc ca urmare a recomandării Comisiei Economice pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite și se va desfășura în toate țările Uniunii Europene.

Înregistrările de trafic se desfășoară după un calendar prestabilit, câte două zile în lunile aprilie, mai și noiembrie, respectiv câte trei zile în luna august și o zi în luna octombrie.


”Pe întreaga rețea de drumuri publice vor fi înregistrate vehiculele în 3.350 posturi de recenzare, din care 960 de posturi pe rețeaua de drumuri naționale și 2.390 posturi pe rețeaua de drumuri județene și comunale”, transmit oficialii de la Drumuri.

Recenzarea traficului rutier se efectuează periodic, o data la cinci ani și are drept scop  determinarea repartiției și evoluției în timp a traficului de vehicule de marfă și persoane pe rețeaua de drumuri publice interurbane din România și stabilirea gradului de solicitare din trafic a acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.