Accident grav între o mașină și un autobuz plin de pasageri, pe...

Accident grav între o mașină și un autobuz plin de pasageri, pe șoseaua Timișoara-Lugoj, în urma căruia o persoană a rămas ÎNCARCERATĂ. Cum s-a întâmplat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-878090655">

DSC_7389

Un grav accident de circulație a avut loc luni după-amiază, pe ruta Timișoara- Lugoj, în care au fost implicate trei mașini și un autobuz plin cu pasageri. Un bărbat a rămas încarcerat în mașina pe care o conducea, fiind nevoie de intervenția pompierilor.

Accidentul a avut loc pe Drumul Național 6 în apropiere de localitatea Remetea Mare. Potrivit autorităților, șoferul unui Peugeot staționa în apropiere de Remetea Mare și intenționa să vireze la stânga. În acel moment a fost izbit de un autobuz care se afla în spatele său. În urma impactului, Peugeot-ul a fost proiectat într-o Skoda care circula regulamentar din sensul opus. Mai mult, în urma carambolului, un al treilea autoturism, marca Volkswagen, a lovit autobuzul din spate.

La fața locului au ajuns polițiștii, pompierii dar și echipaje de la Ambulanță și SMURD. Bărbatul care se afla în Peugeot a rămas încarcerat în autoturism. Acesta a fost grav rănit, fiind transportat de urgență la spital. Din fericire, atât cei aproximativ 20 de pasageri aflate în autobuz cât și șoferii celorlalte autoturisme nu au fost răniți.

„În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Mirela Drăghiciou, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Timiș. Traficul a fost îngreunat timp de aproximativ două ore până când pompierii au eliberat carosabilul de autoturisme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.