Acuzații HALUCINANTE ale unui om de afaceri din Banat la adresa iubitei...

Acuzații HALUCINANTE ale unui om de afaceri din Banat la adresa iubitei sale. Cum l-ar fi sedus, abandonat și deposedat de toată averea

0
DISTRIBUIȚI

puiu_cenda-620x400

Un om de afaceri din Reșița a ajuns cu jalba-n proțap la DIICOT  și a deschis două procese, după ce, în numai câteva zile, a rămas fără avere. Gheorghe Cenda a făcut plângere în care acuză mediatori, notari publici, un instalator, dar şi o persoană pe care nu a văzut-o niciodată în viața lui. Omul de afaceri deținea o brutărie de unde alimenta cu pâine toată Reșița. afacerea mergea bine, și-a construit, în timp, o vilă, a cumpărat un teren de 10 ha și trei mașini de lux, iar anul acesta a rămas fără toate aceste bunuri și proprietăți, după ce s-a îndrăgostit de un mediator public, Gabriela Ghinea, care, apelând la un notar public, l-a deposedat de bunuri.
”Am angajat-o pe Gabriela Ghinea jurist la societatea mea. Aceasta devenise de încredere, astfel că i-am permis acces și control asupra tuturor actelor mele şi ale societăţii. În toamna anului trecut am suferit o depresie care m-a marcat, astfel încât pârâta Ghinea stătea mereu în preajma mea, dându-mi fie medicamente care mă făceau inconştient, fie alcool. Nu am bănuit niciodată interesul acesteia în a mă deposeda în interval de câteva luni de toate bunurile agonisite într-o viaţă de om”, a declarat Gheorghe Cenda, fapte notate aidoma în plângerea penală înaintată DIICOT-Serviciul territorial Timișoara.

Relația amoroasă dintre cei doi s-a încheiat în momentul în care femeia a pus mâna pe avere, susține păgubitul.

Cenda mai scrie în plângerea înaintată DIICOT că ar fi împuternicit, prin intermediul fostei iubite și a unui notar, fără să știe măcar, instalatorul firmei şi o femeie necunoscută să-i vândă vila, brutăria, un teren şi un apartament.


„În acest mod, vila mea a ajuns să fie proprietatea Gabrielei Ghinea, iar apartamentul, proprietatea fiului ei, Emanoil Mosu. Fosta mea angajată, Gabriela Ghinea, nu s-a mulţumit însă cu atât, ci a dat o împuternicire ştampilată de societatea mea, SC Puiu Cenda SRL, instalatorului firmei, Viorel Pruiu, prin care acesta a vândut brutăria tocmai Gabrielei Ghinea. Din octombrie 2014 şi până în februarie 2015 am fost devalizat de toate bunurile agonisite o viaţă, bunuri care în acest moment sunt în proprietatea numitei Ghinea şi a fiului său Emanoil Mosu”, a mai declarat omul de afaceri.

Omul de afaceri a deschis şi două acţiuni civile, în instanţă, prin care cere anularea tuturor actelor de de vânzare-cumpărare a bunurilor sale. Bunurile, arată Cenda, sunt în proprietatea mediatorului. ”În cazul societății comerciale, instalatorul Fruiu Viorel s-a dus cu o împuternicire  ștampilată de Ghinea, un act de altfel, neautentic, și i-a vândut femeii brutăria și patiseria. Probabil că și notarul public la care s-a întocmit contractul de vânzare – cumpărare a fost implicat, pentru că altfel nu îmi explic cum a făcut un act translativ de proprietate pentru imobil fără  să existe o procură autentică în acest sens”, a declarat avocata păgubitului, Claudia Vasii-Kolla.

Până la ora publicării acestui articol, mediatorul public Gabriela Ghinea nu a putut fi contactat. ( Sursa foto: Express de Banat)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.