Anchetatul pentru CORUPȚIE Alin Popoviciu a anunțat programul PNL de întărire a...

Anchetatul pentru CORUPȚIE Alin Popoviciu a anunțat programul PNL de întărire a justiției

2
DISTRIBUIȚI

alin popoviciu03_resize

Discursuri mobilizatoare astăzi la comitetul județean de coordonare al PNL Timiș, la care au luat parte și copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga. Primul care a vorbit a fost Dan Popa, copreședintele PNL Timiș, care a spus că „fuziunea ne obligă să trecem peste toate dacă vă uitați în stânga vedeți vechii noștri competitori. Am luptat împotivă multe bătălii, dar acum suntem o echipă trebuie să lăsăm orgoliul la o parte suntem o echipă și trebuie să depășim pentru interesul partidului toate micile noastre probleme. (…) Sigur că nu avem numai lucruri bune de spus avem câteva lucuri restante prin fuziunea celor două partide numărul nostru a ajuns la 16.000, dar astăzi am reușit numai 2.000 de adeziuni să le refacem. Mai avem încă probleme cu cotizațiile, nu e un lucru pe care nu îl știți, nu e normal ca toată luma să fie dornică să își achite obligațiile numai în perioda campaniilor.(…) Sondajele ne dau 45%, suntem un partid nou o reală contrapondere la PSD”.

Programul de guvernare al PNL a fost prezentat de anchetatul de DNA, deputatul Alin Popoviciu, care a vorbit şi despre susţinerea justiţiei: „Un program de guvernare extrem de important. Un program de guvernare în care vrem să arătăm oamenilor că știm să guvernăm, că nu vrem un program al lucrului făcut pe picior așa cum face PSD-ul. Vrem o guvernare a lucrului bine făcut așa cum românii și-au dorit-o în noiembrie când l-au ales pe președintele nostru Klaus Iohannis, președintele României. (…) Vreau să știți că profesionalizarea justiției este de asemenea un capitol extrem de important. Vrem să avem legi echilibrate care să fie aplicate echilibrat. Vrem independența justiției, care este un obiectiv prioritar și primordial pentru tot ce înseamnă guvernare PNL. Dacă o să citiți acest program de guvernare, o să vedeți că deviza „Prin noi înşine” se aplică cel mai bine de aici încolo. Vom duce această lozincă la îndeplinire prin tot ce înseamnă acest program de guvernare”.

Întrebată ulterior de PRESSALERT.ro cât de credibil este mesajul PNL legat de justiție transmis de un anchetat de DNA, Alina Gorghiu a susținut că „nu vreau să personalizez  la domnul Popoviciu sau la alt coleg pentru că acuzele în spaţiu public se aduc la adresa multor oameni politici şi în realitate ne se concretizează multe dintre ele. Dacă oricare dintre noi, cei aflaţi la masă sau în sală, sunt dovediţi că au făcut ceva care înseamnă încălcarea legii penale aceia vor avea un drum paralel cu cel al al PNL.


Există modificări făcute la consiliul naţional la statutul PNL care presupun, în opinia mea, cea mai dură modificări în statutul unui partid politic”.

28_resize

Copreședintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a declarat că „mi-ar plăcea să se ajungă ca în toate filalele PNL să se ajungă la fel de bine faptul că în 98 din 99 de unități teritoriale avem deja conduceri monocefale și dumneavoastră și colegii care nu sunt prezenți aici aveți principalul merit că ați înțeles momentul prin care trece PNL”.

Rectorul UVT, Marilen Pirtea, şi-a început discursul cu un citat din Michelangelo „pentru cei mai mulţi dintre noi cel mai mare pericol nu este să ţintim prea sus şi să nu reuşim, ci să ţintim prea jos şi să reuşim. S-a vorbit foarte mult despre elanul şi dorinţa de a face o Românie mai bună. Educaţia este cea care poate să transforme o naţiune indolenţă care se lamentează în stadiul în care este una puternică care şi doreşte mai mult. Educaţia nu este ceva care să produsă rezultate şi voturi peste noapte”.

21_resize

 

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a spus că „vroiam să vă felicit pentru această fuziune la nivelul judeţului Timiş şi mă bucur că vroiam să îl felicit de la mulţi ani pe domnul Robu şi să vă spun că abia aştept să trec orin pasajul Michelangelo şi mă bucur că l-aţi terminat şi că municipalitatea a dat dovadă că lucrează în interesul cetăţeanului. Este astăzi momentul să nu mai privim înapoi, fac acest apel peste tot pe unde merg pentru că trebuie să îneţelegem că proiectul se se numeşte PNL este cel mai de anvergură proiect din România de dupa Revoluţie încoace. După ce a întrebat sala de două ori daca toţi au încredere că PNL va câştiga alegerile din 2016, Gorghiu a promis că PNL va majora alocaţia pentru copii la 200 de lei. Vasile Blaga s-a arătat extrem de recunoscător pentru lupta dusă de judeţul Timiş în campania prezidenţială şi a spus că una din cele mai puternice manifestări a fost cea din „Piaţa Rozelor”. De asemenea Blaga a transmis că prima dată e nevoie de muncă şi de rezultate şi le-a cerut peneliştilor mai mult curaj pentru a merge înspre Bucureşti.

 

2 COMENTARII

  1. Mi se pare ca dl Popoviciu vinde gogosi,
    Ce a facut cand a fost la guvernare….., inafar de afacerile dansului personale ?
    Vorbe goale, minciuni pentru populatie,
    Mincinos!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.