Artişti de nota zece, public mult sub aşteptări, în prima zi a...

Artişti de nota zece, public mult sub aşteptări, în prima zi a festivalului Joie De Vivre FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-702829503">

capite (27) [1024x768]Festivalul Joie De Vivre, care îşi propune să aducă în faţa iubitorilor de diverse stiluri muzicale o sumedenie de artişti internaţionali şi nu numai a debutat joi seara La Căpiţe. Deşi pe scenă au urcat nume interesante din stiluri muzicale diferite, numărul spectatorilor a fost mult sub aşteptări. Seara a fost deschisă de Angel, după care la faţa locului au evoluat Nicola Conte featuring Zara McFarlane. Nicola Conte este un DJ şi producător italian care a devenit cunoscut pentru promovarea stilului muzical numit acid jazz, ce incorporează teme de bossanova, compoziţii din coloanele sonore ale filmelor italiene din anii 60, teme easy listening. Primul său album a apărut în 2000 sub numele de Jet Sounds, iar single-ul “Bossa per due” a devenit cunoscut în întreaga lume. Nicola Conte a produs şi albumele altor artişti ca Rosalia De Souza sau Paolo Achenza Trio. De această dată, italianul a evoluat într-o formulă live de zile mari, recitalul muzicienilor fiind unul din highlight-urile serii. care a reuşit să capteze atenţia Un alt nume care a făcut senzaţie în prima seară a festivalului a fost Faze Action. Cu un amestec de Disco, Afro, Soul ,Funk ,Rock ,Boogie, House, Latin, Rock, Donna Summer, Sylvester, Manu Dibango şi Zeke Manyika setul cu pricina a fost gustat pe deplin de spectatori.

La faţa locului, în prima seară au mai fost prezenţi Kid Loco, Migrations Radio Show şi Funkusion. Festivalul Joie De Vivre continuă şi în zilele de 29 şi 30 mai, printre artiştii care vor evolua la faţa locului numărându-se Bodoo (Ungaria), Danaga (România), Savages Y Suefo (Ungaria), Mo’ Horizons (Germania), Nickodemus (S.U.A.), A Guy Called Gerald (Marea Britanie), K-Lu & Sauce (România), Mop Mop ft Anthony Joseph (Italia/Marea Britanie), Poldoore (Belgia), Tonbe şi Llorca/Art of Tones (Franţa). Biletele valabile pentru o singură zi a festivalului se pot găsi la intrare, la preţul de 50 lei.

Foto: Seba Tătaru

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.