Un bărbat și o femeie, la spital după ce ar fi fost...

Un bărbat și o femeie, la spital după ce ar fi fost bătuți de doi polițiști. Ce au povestit și care este varianta oamenilor legii

0
DISTRIBUIȚI

batuti de bodyguarzi 02

Acuzații grave la adresa a doi polițiști de la Transporturi Feroviare din Timișoara. Cei doi sunt acuzați de un bărbat și o femeie că i-au bătut în Gara de Nord din Timișoara. Victimele, soț și soție, susțin că au venit în Timișoara cu treabă și urmau să se întoarcă la stână, la Bobda. În așteptarea trenului, cei doi și-au luat ceva de mâncare în gară.


La un moment dat, un cetățean străin a venit la ei și a început să îi acuze, în limba engleză, că i-au furat tableta. Pentru că ciobanul nu vorbea engleză, l-a sfătuit pe străin să se adreseze unor polițiști. Acesta a găsit doi polițiști de la Transporturi Feroviare cărora li s-a plâns. Oamenii legii s-ar fi dus ulterior la cioban și soția lui și ar fi început să îi lovească. Ciobanul a fost lovit peste spate și peste față, în timp ce femeia spune că a fost lovită în cap. Cei doi au sunat imediat la 112 și au fost duși cu o ambulanță la Spitalul Municipal unde au primit îngrijiri medicale.

Polițiștii de la Transporturi Feroviare se apără și susțin că nu i-au lovit pe cei doi. În plus, oamenii legii susțin că soțul și soția au furat tableta însă au dat-o mai departe, motiv pentru care nu a fost găsită asupra lor.

Polițiștii de la IPJ Timiș au deschis o anchetă în acest caz. Victimele urmează să depună plângere la adresa celor doi polițiști de la TF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.