Captură impresionantă de țigări de contrabandă reușită de polițiștii de la Rutieră....

Captură impresionantă de țigări de contrabandă reușită de polițiștii de la Rutieră. Cât tutun transporta un șofer timișean

0
DISTRIBUIȚI

DSCN0958O cantitate impresionantă de țigarete de contrabandă a fost descoperită de Poliţiştii Serviciului Rutier Timiş, pe raza localităţii Remetea Mare.


Un bărbat de 46 de ani care transporta cu un autoturism 30.000 de ţigarete de contrabandă, nu mai puțin de 1.500 de pachete, a fost oprit pentru un control de rutină.

„Miercuri, poliţiştii Serviciului Rutier Timiş au oprit pentru control un autoturism care circula pe D.N. 6, în localitatea Remetea Mare, condus de un bărbat de 46 de ani. În urma controlului autovehiculului, poliţiştii au depistat în interior 30.000 de ţigarete a căror provenienţă nu a putut fi dovedită. Pe numele bărbatului, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării”, au declarat polițiștii de la Biroul de Presă al IPJ Timiș.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.