Concert de nota zece cu londonezii de la Bad Guys la Timişoara,...

Concert de nota zece cu londonezii de la Bad Guys la Timişoara, fără rockerii de Facebook

0
DISTRIBUIȚI

concert2Formaţia britanică Bad Guys a susţinut miercuri seara unicul concert inclus în turneul lor european din România, la clubul Daos din Timişoara, în faţa unui public de câteva zeci de persoane, în cadrul unui eveniment pus la cale de Haywire Booking.

Turneul european al trupei britanice care anul acesta a susţinut un concert şi în cadrul festivalului Desertfest din Marea Britanie, include apariţii în Polonia, Ungaria, Cehia şi Franţa. Seara a debutat cu prestaţia trupei timişorene Blight, care a reuşit să fie pe placul amatorilor de metal alternativ. Vali, Victor, Vlad şi Seba – membrii Blight – vor lansa în viitorul apropiat E.P.-ul Rotten Lieder, iar una din piesele lor Rootless Boom a fost inclusă pe compilaţia Made in TM 2015.

Londonezii de la Bad Guys au reuşit încă din primele clipe să capteze atenţia puţinilor spectatori, printr-o combinaţie de stiluri din arborele genealogic al rock-ului care a fost cât se poate de inspirată. Cei patru rockeri care au lansat recent albumul „Bad Guynaecology” au fost cât se poate de în formă, iar desele lor incursiuni în progressive, punk, stoner rock, metal, hardcore, blues sau sludge-metal au declanşat aplauze sincere din partea publicului.

Deşi pe reţele de socializare la acest eveniment şi-au anunţat prezenţa o sumedenie de rockeri, la faţa locului numărul spectatorilor a fost mult sub aşteptări.


Din fericire, cei prezenţi au avut parte de o seară cât se poate de agreabilă cu o trupă britanică care are parte de review-uri pozitive în presa de specialitate. Iar absenţii, „rockerii de Facebook“, vor comenta în fel şi chip – după cum le şade bine – faptul că în Timişoara nu se întâmplă mai nimic în domeniul rock-ului…

Foto: Bogdan Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.