CONFUZIE la PNL Timiş: Nicolae Robu nu ştie că meritocraţia nu va...

CONFUZIE la PNL Timiş: Nicolae Robu nu ştie că meritocraţia nu va fi criteriul principal de selecţie a candidaţilor pentru alegerile din 2016

2
DISTRIBUIȚI

PNL06 robu

La debutul acestei săptămâni, invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE, copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa, anunţa că meritocraţia nu va fi principalul criteriu de selecţie a candidaţilor fomaţiunii pentru alegerile din anul 2016. Mai exact, Popa declara că „vom avea un vot pe baza unor criterii, nu neaparat meritocraţia va fi primul crietriu. Şi susţinerea politică e un criteriu important şi munca la fel.


Noi în momentul acesta vom oferi şansa celor care doresc să se înscrie într-o cursă a unei viitoare promovări. Şi aici nu e numai meritocraţia, există susţinerea, munca pe care o face, notorietatea”.

Întrebat cum comentează afirmaţiile lui Popa, copreşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, declara că „nu ştiu ce a declarat domnul Dan Popa, eu cu domnul Dan Popa ne înţelegem foarte bine şi am stabilit că vom adopta un set de criterii până la toamnă, că la toamnă se vor depune candidaturile interne pentru diverse poziţii şi că vom folosi un sistem în care va conta meritocraţia, va conta susţinerea din partid a celor care aspiră la diverse poziţii şi aşa mai departe. Este un sistem de criterii mai complex, va conta şi ce spun cetăţenii despre posibilii candidaţi, deci inclusiv vom face sondaje. Va conta tot aşa cum conta şi înainte în sistemul pe care noi îl foloseam”. Întrebat dacă şi intracţiunea virtuală va juca un rol decisiv, Robu a spus că „şi Facebook-ul va conta. Şi Facebook-ul îţi arată notorietatea. Una este ca pe Facebook să fii urmărit de zeci de mii de oameni şi alta este să fii urmărit de 70 sau 50”.

2 COMENTARII

  1. Ce xuie si a luat popa de la oana. Cat este de batran asa de prost si credul este. Pai cum sa te duci la bota dupa ce robu a spus despre el toate cele? Trebuie neaparat ca cei doi sa se certe? Pai acolo se ajunge si popa musca

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.