Consultații GRATUITE de la notari, cu ocazia Zilei Porților Deschise. Unde are...

Consultații GRATUITE de la notari, cu ocazia Zilei Porților Deschise. Unde are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

apostila

Sâmbătă, 9 mai, bănățenii sunt invitați să ia pulsul de aproape meseriei de notar public. Atunci va avea loc „Ziua porților deschise” la Camerele Notarilor Publici, sediile principale şi sediile secundare judeţene, inclusiv la sediul timișorean, pe strada Constantin Brâncoveanu nr. 44. Evenimentul are loc în cadrul unui parteneriat între Uniunea Națională a Notarilor Publici și Asociaţia Naţională pentru Protecția Consumatorilor.

Cu prilejul acestui eveniment notarii publici vor oferi publicului informații gratuite pe teme notariale.


Astfel, se pot cere infromații despre procedura succesorală notarială; lichidarea pasivului succesoral, cu acordul tuturor moștenitorilor; procedura divorţului; redactarea înscrisurilor cu conţinut juridic; autentificarea înscrisurilor; legalizarea copiilor de pe înscrisuri; efectuarea şi legalizarea traducerilor; eliberarea de duplicate de pe acte; numirea custodelui sau a curatorului special; primirea în depozit a bunurilor, a înscrisurilor şi a documentelor prezentate de părţi, precum şi a sumelor de bani, a altor bunuri, înscrisuri sau documente găsite cu ocazia inventarului succesoral.

Programul de acordare a consultaţiilor va fi între orele 9 si 13.

UNNPR este organizaţia profesională a notarilor publici din România. Toţi notarii publici fac parte din Uniunea Naţională a Notarilor publici din România. La rândul său Uniunea cuprinde 15 Camere ale Notarilor Publici, organizate după circumscripţia Curţilor de Apel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.