Cum au reacționat timişorenii de pe Facebook la inaugurarea cu surle și...

Cum au reacționat timişorenii de pe Facebook la inaugurarea cu surle și trâmbițe a pasajului subteran Michelangelo

0
DISTRIBUIȚI

INAUGURARE PASAJ25_resize

Inaugurarea cu proiecții și muzică clasică a pasajului subteran de la Michelangelo este probabil cel mai fierbinte subiect de pe Facebook. Deopotrivă simpli timişoreni sau politiceni nu au pierdut ocazia de a „face mişto” de modul în care edilul Robu a decis să inaugureze proiectul scris de administraţia Ciuhandu. Vă reamintim că din peisajul lansării nu au lipsit acordarea de diplome, discursurile vizavi de munca grea depusă, dar şi un concert.

Primul care a făcut mişto de edilul şef Nicolae Robu a fost consilierul local Bogdan Herzog, care a postat mai multe texte ironice pe Facebook, cum ar fi „auzi Boncea, eu nu mă bag prin pasaj ca la ieşire o să fiu ori viceprimar ori Jichici!” sau „Pasajul ăsta al lui Ciuhandu e un fel de stargate, intri om și ieși liberal”.

Nici pe pagina „Robu taie panglica” momentul nu a fost ratat.


Utilizatorii au speculat o amuzantă teorie conspiratiei: „Subpasajul este doar un proiect al iluminatului Laie Robu care a fost făcut ca să obişnuiască timişorenii cu mersul pe sub pământ pentru a putea implementa adevăratul proiect: metroul”.

De departe cei mai revoltaţi au fost membrii grupului „Robu trebuie să plece”. „Mă mir ca nu au fost manifestari spontane ale populaţiei pentru a mulţumi conducătorului iubit. Curat murdar coincidenţă ca tocmai de ziua luminatului conducător să se deschidă pasajul”, a scris un utilitator la aflarea veştii că pasajul a fost inaugrat cu atâta fast. „Cel mai probabil pasajul nu va avea probleme cu inundarea. Problema e că e livrat după termen. Contractul prevede 0,1% / zi de întârziere, ori livrarea s-a făcut cu 9 luni întârziere. Asta înseamnă vreo 4 milioane euro pe care Robu insistă în a nu i le cere constructorului. Acolo e o problemă mare”, a scris un alt comentator.

Un alt utilizator de Facebook a considerat că „rămân strict la părerea că era pentru moftul primarului… avea nevoie de o „realizare” urgentă şi l-a făcut… Foarte frumos putea băga banii întruna din străzile de pământ ale Timişoarei şi încă 5 ani de acum oamenii ăia îl pomeneau la biserică… Aşa am cheltuit aiurea vreo 400.000 ron pe 3 luni…”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.