CUTREMURĂTOR Ionela Ioviță, tânăra din Giroc diagnosticată cu CANCER în fază terminală...

CUTREMURĂTOR Ionela Ioviță, tânăra din Giroc diagnosticată cu CANCER în fază terminală luptă în continuare să trăiască. Cum o poți ajuta să îmbrace rochia de MIREASĂ

0
DISTRIBUIȚI

ionela iovita

Ionela Ioviță, tânăra de 33 de ani din Giroc, care a fost diagnosticată cu cancer abdominal în stadiul cel mai avansat și căreia medicii din România, dar și din Ungaria nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire, luptă în continuare să trăiască. Ionela a ajuns, la începutul lunii februarie, la o clinică din Germania, unde a început deja trei ședințe de chimioterapie și se simte din ce în ce mai bine.

Ionela este decisă să lupte până în ultima clipă. Însă, pentru ca medicii din Germania să-i poată reda șansa la o viață normală sau măcar să i-o prelungească cu câțiva ani, tânăra de 33 de ani are mare nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet mare care să o ajute financiar. Până acum, familia Ionelei a plătit peste 50.000 de euro pentru ca aceasta să poată urma primele două ședințe de chimioterapie în Germania, o bună parte din sumă fiind luată în împrumut.

ionela iovita

„Azi dimineață am ajuns în Germania pentru cea de-a treia tură de chimioterapie, mă simt mult mai bine.


Ne-am descurcat mai greu cu banii, am tot luat cu împrumut. Doctorii de la clinică sunt optimiști, acum se încearcă distrugerea tumorilor pe care le am în abdomen, una mai mare și altele mai mici. Urmează să fac un RMN, iar dacă tumorile scad, există șanse mari ca medicii să mă poată opera”, ne-a povestit încrezătoare Ionela Ioviță.

Tânăra din Giroc ne povestește că are un mare regret, și anume acela că a fost nevoită, pentru că a stat mai mult în spital, să amâne nunta programată în 30 mai. „Mi-am amânat nunta, ce sa făc, îmi pare rău, dar nu am avut de ales. Dacă o să mă fac bine, o s-o reprogramez”, a mai povestit emoționată Ionela. Tânăra de 33 de ani spune că are în continuare nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet mare ca să trăiască, mai ales că urmează noi ședințe de chimioterapie la clinica din Germania și poate chiar o operație.

ionela iovita

„Mi-e și rușine să le mai cer ceva oamenilor. Eu vreau doar să trăiesc, să am o viață normală cât de cât sau dacă nu, măcar să-mi prelungesc viața cu câteva luni, câțiva ani. Lupta mea continuă, am câștigat două bătălii, urmează a treia, și mă văd nevoită să apelez din nou la ajutorul vostru. Cei care vor să mă ajute o pot face donând în contul RO06BTRLRONCRT0277663601”, transmite Ionela Ioviță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.