Dan Popa, despre selecţia candidaţilor PNL din 2016: „Nu neapărat meritocraţia va...

Dan Popa, despre selecţia candidaţilor PNL din 2016: „Nu neapărat meritocraţia va fi primul criteriu”. Ce veşti proaste are pentru penalii partidului VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

dan popa 5

Invitat în această seară la PRESSALERT Live, copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa, a dat asigurări că la nivelul judeţului fuziunea dintre cele două partide decurge ca la carte şi că deja de la nivel naţional a fost decis faptul că toţi cei care nu sunt pentru unificarea celor două partide, PNL şi PDL, sunt de fapt împotriva noii construcţii liberale. Cât despre candidaţii pentru alegerile din 2016, Dan Popa a dat asigurări că în PNL, e destul loc pentru tinerii dornici de afirmare.

„Cei care doresc să atingă cerul cu două mâini trebuie să lupte pentru asta.


Dar au şansele. Le-am deschis cu domnul Robu. Tineri, seniori, tinere au toate şansele”, a spus acesta. Liberalul a a mai adăugat şi că „faptul că Marian Vasile şi-a recăpătat pentru trei luni această funcţie de vicepreşedinte al consiliului judeţean a deschis speranţa tuturor colegilor tineri că ar putea să acceadă în această funcţie. Şi nu e un secret. Mai sunt şi alţii care doresc şi şi-au anunţat intenţia. Eu i-am rugat să se gândescă. La acest consiliul vom avea un calendar.(…) Vom avea un vot pe baza unor criterii, nu neaparat meritocraţia va fi primul crietriu. Şi susţinerea politică e un criteriu important şi munca la fel. Noi în momentul acesta vom oferi şansa celor care doresc să se înscrie într-o cursă a unei viitoare promovări. Şi aici nu e numai meritocraţia, există susţinerea, munca pe care o face, notorietatea”.

Mai mult, partidul pare dispus să scape şi de nume notorii precum deputaţii Alin Popviciu sau Cornel Sămărtinean, primul vicepreşedinte la nivel naţional şi al doilea copreşedinte al PNL Timişoara, ambii achetaţi de autorităţi. „Consilul Naţional a votat nişte modificări foarte dure la statut. Toţi membrii de partid cu funcţii de conducere care sunt trimişi în judecată sunt suspendaţi de drept. Asta este o hotărâre şi se referă la toţi membri. Miercuri va fi un Biroul Naţional în care se va stabli şi metodologic cum se va pune în aplicare treaba asta”, a mai adăugat Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.