Ediţie aniversară PRESSALERT LIVE. Vezi cele mai grele momente, rememorate de Dragoş...

Ediţie aniversară PRESSALERT LIVE. Vezi cele mai grele momente, rememorate de Dragoş Boţa şi Adrian Piclişan, dar şi ce va urma VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

pressalert aniversar

Ediție aniversară la PRESSALERT LIVE, unde atmosfera a fost creată de moderatorul-surpriză al emisiunii, fotoreporterul Adrian Pîclișan, și Dragoș Boța, de această dată pe scaunul invitatului.

La un an de emisiune, Dragoș Boța a declarat că se simte „ca un om care aleargă. Sunt tot mai mulți parteneri care vin, e ca într-o alergare în care ai plecat singur și pe drum au tot venit oameni”. Nu la fel de amabil a fost Adrian Piclișan care a declarat că „am văzut aici pe scaun oameni extraordinari, dar și oameni care m-au dezamăgit pentru că nu au avut curajul de a veni și a discuta cu un jurnalist. Dacă te flambezi și vii să spui ce caută x jurnalist la x post TV sau la radio sunt lucruri care dau semnalul disperării. Nu înțeleg oamenii politici care își doresc să conducă destinele comunității, să ne conducă banii noștri pe care îi plătim an de an, lună de lună, văd că totul este o isterie, că esti din stânga, din dreapta, dar nu au niciodată răspunsul concret la problemă”. Pîclişan nu a uitat să amintească şi de situaţia de criză când actualul şef al Poliţiei Timiş a anunţat că nu mai vine la emisiune cu 40 de minute înainte de ora de începere.

Nu au scăpat din vizorul celor doi invitați din primul an de emisiune precum Nicolae Robu, primarul Timișoarei, sau Titu Bojin, șeful Consiliului Județean Timiș, despre care moderatorul a reamintit că, după ce au avut parte de întrebări tăioase, nu au mai dorit să revină în studio.


Dragoş Boţa a tinut să sublineize că „dacă nu ar fi fost PRESSALERT LIVE poate nu aş fi avut şansa să discut cu nişte oameni extraordinari cum sunt Dan Bedros, Alexander Hausvater sau Ovidiu Şandor. Este un privilegiu să discuţi cu oameni care au experienţa lor, dar şi o libertate de idei pe care nu o găseşti, de exemplu, la politicieni”.

„Nicolae Robu, care a fost primul invitat, nici nu a răspuns la telefon astăzi când am sunat să îl invit. Sunt convins că era ocupat cu problemele urbei. Tocmai s-au replantat palmierii, sau poate a verificat nivelul apei la pasajul de la Michelangelo” a spus jurnalistul Dragoş Boţa.

O linie generală trasată de acesta pentru toți cei care doresc să profeseze ca jurnaliști a fost relatarea adevăraulul în timp real. Acesta a amintit de anchetele jurnalistice privind afacerile lui Constantin Ostaficiuc, devenite acum anchete DNA.

„Un lucru pe care nu îl voi regeta niciodată a fost acea întrebare pe care i-am pus-o președintelui Traian Băsescu. (….) Poți să spui despre el, dar nu că nu este un animal politic. Pentru mine acea întrebare reprezenta datoria mea morală către Mile Cărpenișan, era chestiunea care trebuia lămurită după săptămânile petrecute împreună în Irak și după toate cele pe care Mile a trebuit să le îndure din partea președintelui Traian Băsescu”, a explicat Boța despre una din cele mai tensionate ediţii PRESSALERT LIVE.

Cât despre ceea ve va veni, moderatorul emisiunii a spus că „urmează PRESSALERT LIVE şi mâine, și în anii ce vor veni, cu multe dezvăluiri. Pregătim cazuri interesante și nu ne dorim decât un lucru: să vă oferim cât de des felii de adevăr”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.