EXCLUSIV Comisia judeţeană de disciplină şi arbitraj a PSD Timiş a dat...

EXCLUSIV Comisia judeţeană de disciplină şi arbitraj a PSD Timiş a dat VERDICTUL final pentru Sorin Cociobea

1
DISTRIBUIȚI

sorin cociobea

Comisia judeţeană de disciplină şi arbitraj a PSD Timiş s-a reunit la debutul acestei săptămâni pentru a discuta situaţia excluderii fostului membru Sorin Cociobea. Vă reamintim că înainte de Paşti, Sorin Cociobea, la acea dată consilier judeţean, anunţa că rămâne consilier independent, declarându-se bucuros că a scăpat de „cancerul PSD”. La câteva zile distanţă PSD Timiş decidea excluderea lui Cociobea din postura de membru. Spre finele lunii aprilie, Cociobea contesta excludera din PSD şi spunea că documentul de exlcudere pe care l-a primit din partea PSD nu cuprinde temeiul de drept pentru care este sancţionat, ci doar articolele de procedură, că sancţiunea nu îi este comunicată astfel încât să se poată apăra, ci doar către conducerea PSD Timiş şi Consiliului Judeţean Timiş şi că pentru o singură faptă i se aplică două pedepse – respectiv retragerea sprijinului politic şi excluderea.


Ulterior Cociobea fost exclus şi din rândul consilierilor judeţeni.

Fostul consilier a anunţat că nu renunţă cu una cu două şi că va contesta ambele decizii PSD, atât pe cea de excludere din partid, cât şi pe cea de exludere din CJT. Un prim pas a fost făcut deja de Cociobea care a anunţat şi că este decis să meargă în inatanţă. Cât priveşte decizia de excludere din PSD, o primă luptă a fost pierdută.

„Comisia judeţeană de disciplină şi arbitraj a respins în unanimitate sesizările depuse de domnul Ciobea, acestea fiind considerate nestatutare. Este extrem de important de precizat şi că domnul Cociobea a fost chemat la întrunirea comisiei şi nu a venit. Înainte de şedinţă, acesta a discutat cu Pompiliu Stanciu, preşedintele Comisiei de arbitraj, care l-a notificat de şedinţă şi totuşi nu s-a prezentat, a declarat Lucian Ursuleţu, purtătorul de cuvânt al PSD Timiş.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.