EXCLUSIV Sebastian Răducanu intră în luptă împotriva lui Florin Bîrsăşteanu pentru preşedinţia...

EXCLUSIV Sebastian Răducanu intră în luptă împotriva lui Florin Bîrsăşteanu pentru preşedinţia PSD Timişoara. Ce motive are

1
DISTRIBUIȚI

sebastian raducanu psd timis (2)

Tinereţe versus experienţă – acestea sunt coordonatele luptei interne care se va duce pentru şefia PSD Timişoara. Vă reamintim că după desemnarea ministrului Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, ca şi şef interimar al PSD Timiş – numire venită în urma demisiei lui Titu Bojin, achetat pentru corupţie – conducerea organizaţiei de Timişoara a fost preluată în regim de interimat de deputatul Florin Bîrsăşteanu. Conducerea executivă a organizaţiei i-a revenit lui Sebastian Răducanu. Dacă Bîrsăşteanu a anunţat deja de câteva săptămâni bune că vrea să intre în cursa pentru şefia PSD Timişoara, secundul său, Sebastian Răducanu, a amânat până în ultimul moment depunerea unei candidaturi. După ce vreme de mai multe săptămâni a ezitat între calitatea de pretendent la funcţia de preşedinte al PSD Timişoara sau la cea de preşedinte executiv al PSD Timiş, Răducanu a luat în final o decizie.

„Mi-am depus candidatura la fucţia de preşedinte al PSD Timişoara.


Consider că tot ceea ce înseamnă competiţie internă duce la lucruri bune pentru organizaţie. Consider că este un moment important pentru organizaţie şi ceea ce înseamnă 2016. Am puterea să duc din punct de vedere organizatoric şi politic organizaţia către succes în 2016, acestea au fost motivele pentru care mi-am depus candidatura”, a declarat acesta pentru PRESSALERT.ro.

Cât despre competiţia cu reputatul medic şi deputat, tânărul Răducanu se arată neînfricat şi spune că „îl apreciez pe Florin Bîrsăşteanu, am spus-o şi public este o personalitate politică în PSD, este deputat ales, are legitimitate foarte mare. Competiţia este foarte importantă şi din competiţie pot să iasă doar lucruri bune”. În ipoteza în care va pierde alegerile Răducanu a precizat că va rămâne în organizaţia PSD Timişoara ca şi membru în Colegiul IV, zona Lipovei.

Cât despre o posibilă candidatură la Primăria Timişoara, în ipoteza câştigării cursei pentru şefia organizaţiei municipale a PSD, Răducanu spune că „am spus că nu îmi e frică de o candidatură la primărie, îmi asum ceea ce înseamnă preşedinte PSD Timişoara şi consider că PSD trebuie să scoată în cursă cel mai bun produs. Voi lupta ca să fie aşa, fie că voi fi eu sau altcineva, consider că cel mai bun om politic trebuie să câştige”. Conferinţa de alegeri pentru conducerea PSD Timişoara va avea loc în perioada 5 -6 iunie. Cu această ocazie vor fi aleşi preşedintele organizaţiei, preşedintele executiv, vicepreşedinţii şi un secretar.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.