Freenetik a aniversat un an de existenţă cu o petrecere de zile...

Freenetik a aniversat un an de existenţă cu o petrecere de zile mari, alături de britanicii Audio şi Klute FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-619275329">

freenetik (13)Aniversarea unui an de existenţă a celor de la Freenetik Party, a adunat laolaltă, în hala din Bulevardul B.P. Haşdeu nr. 1, un număr impresionant de amatori de drum’n’bass.

Evenimentul i-a adus în Timişoara pe Audio (Ram Records), Klute (Commercial Suicide), Sour, Mental Chemistry şi Kukilla, iar de elementele vizuale s-a ocupat VJ Burger. De-a lungul celor nouă evenimente mari susţinute în decursul ultimului an, la petrecerile derulate în halele de pe B.P Haşdeu au participat şi ascultări ai altor genuri muzicale, printre ei numărându-se amatori de rock, punk dub, reggae.

„Proiectul ăsta nu are ca scop acapararea unui segment de public. Vrem ca ceilalţi promoteri să facă şi ei evenimente. Îmi place să cred că educăm publicul. Ne asumăm nişte riscuri, fiindcă nu mergem pe o linie bătătorită. Mergem pe genurile mai underground ale drum and bass-ului. Noi în ultimul an am promovat peste 50 de artişti locali şi naţionali. Din toamnă o să încercăm să mai rărim evenimentele şi să organizăm petreceri şi cu alţi promotori“, spun fondatorii Freenetik.

„Chiar dacă evenimentul aniversar a picat odată cu organizarea concursului Eurovision (şi alte mini evenimente) spiritul underground şi necomercial al acestui oraș nu ne-a făcut să ne îndoim nici măcar o secundă de el. A fost ca la un an! Hai și cu următorul ca merităm cu toții. Respect. Big up Timișoaraaaaa”, au transmis organizatorii evenimentului.

Foto: Eby Photography

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.