Imagini FABULOASE din epoca Frunzăverde – toţi şefii judeţului la sfinţirea de...

Imagini FABULOASE din epoca Frunzăverde – toţi şefii judeţului la sfinţirea de mese de biliard şi jocuri de darts. Vezi ce personaj controversat era gazdă VIDEO

10
DISTRIBUIȚI

prtsc frunzaverde 1

PRESSALERT.ro a intrat în posesia unei înregistrări video în care se vede cum se  desfăşoară lucrurile în judeţul Caraş Severin, controlat de ani de zile de Sorin Frunzăverde, președintele consiliului județean și acum vicepreședinte al PNL. Imaginile sunt de la inaugurarea unui club de către controversatul om de afaceri Costel Ciobanu, fost Barbălată, cel care are majoritatea spațiilor comerciale din Reșița și din județ, un apropiat al lui Frunzăverde și al primarului din Reșița, Mihai Stepanescu. Numele patronului de la Coda Serv a apărut în mai multe scandaluri , iar firmele sale au fost percheziționate de DIICOT, anchetatorii ridicând numeroase documente într-un dosar de evaziune fiscală în care se suspectează că statul a fost prejudiciat prin facturări încrucișate între firmele deținute de Barbălată.

În imagini se observă cum, în fața clubului din centrul Reșiței, toată lumea așteaptă sosirea lui Sorin Frunzăverde.


Președintele CJ Caraș Severin este cel care taie panglica alături de omul de afaceri, așa cum se întâmplă în cazul marilor investiții. Urmează apoi, ca la orice protocol adevărat, fotografiile alături de doamne în ușa clubului. Printre cei prezenți, pot fi zăriți Ianăș Roșeți, fostul director al direcției patrimoniu de la consiliul județean sau vicepreședintele Ionesie Ghiorghioni, ambii arestați, ulterior, în dosare de corupție instrumentate de DNA. Invitații, în frunte cu Frunzăverde, au umplut sala, ascultând în picioare, printre mesele de biliard și jocuri de darts, slujba de sfințire. Preoții au binecuvântat aparatele de jocuri de noroc și pe cei prezenți.

10 COMENTARII

 1. Popii ăștia nu slujesc și pe Popașapcă? Că, în scurt timp, acolo îi vor găsi pe mulți din pioșii ăștia. E drept că acum nu le sunt de ajutor unora din mireni, pentru că se spovedesc în alte lăcașuri de închinăciune. :)))
  Săracul Ianăș Roșeți, cum a venit el cumințel alături de cuvioasa Gina, amanta, șefă a serviciului financiar din Consiliul Județean CS, blonda din stânga lui. Ginalolofrigida.
  Iar nea Barbăpăduchelat ăsta, patronul locantei, cum s-a tras el la țol festiv pentru ceremonie, de la second hand, unde a găsit doar costumul unui răposat ce purta haine cu trei numere mai mari :))))))))
  Sultaneeeee, Sorineeeee, cum vine mămica dracului și te ia și pe tine…

 2. Vai! Vai! Astept un punct de vedere de la Patriarhie pentru aceasta sfintire… Trist!!! Oripilant… De ce nu chiar o emisune live cu cineva de la mitropolie… sa vedem daca dreptul canocic are sfintirea acestor activitati ca obiect.

  • viorel,
   da! la lucru… cum de nu mi-am dat seama! 😉 O sa asistam si la sfintirea unui bordel sau la sfintirea de centura? si la alb-neagra?
   sa se binecuvanteze si tunurile financiare sau nu?

 3. Ha ha…cam multi de acolo au ceva probleme cu legea….pare-mi-se ca si pe lordul de Firliug, pe care il zaresc pe acolo, l-au cam `articulat` nenorocitii astia care se joaca de-a dreptatea…of, of, mai, mai….triste vremuri traim, nu din alt motiv, ci acela ca mai avem de asteptat pana se face curatenie in judetul asta prapadit- tot de `nobilimea` pe care avem onoarea sa o vedem in aceasta filmare.

 4. Nu pot sa cred asa ceva! Este strigator la cer ce se intampla in tara asta! frunzulita foaie lata, de ce nu ai sfintit si spagile luate in cei 25 de ani de coruptie salbatica,ce a avut loc in ROMANICA!? cAT POTI SA FII DE IDIOT SA-L INCURCI PE D-ZEU CU DRACU.OARE CE A VRUT SA ARATE CU ASTA?SAU ESTE CHIAR ATAT DE CRETIN SA NU-SI DEA SEAMA CA O SA RADA LUMEA SI CU CURU DE ASA CEVA! RUSINE AYATOLAH IDIOT. S i caraseii, cat de lingai pot sa fie,cu scopul de a-si atinge interesele,sa accepte toate prostiile aluia. *goana dupa avere* gugulailor fara D-zeu! VAI DE VOI !

 5. Nu putem decat sa-i multumim PreaSmintitului episcop Lucifer al Caransebesului pt ca-i obiga pe popi sa pupe in cur pe toti care au o pozitie sociala mai insemnata. Mai de folos era daca-l avorta ma-sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.