Inaugurare FARAONICĂ a subpasajului Michelangelo, cu primarul Robu urmat de un alai...

Inaugurare FARAONICĂ a subpasajului Michelangelo, cu primarul Robu urmat de un alai de liberali și cu muzică triumfală UPDATE O nuntă țigănească a încununat evenimentul FOTO și VIDEO

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-960076048">

INAUGURARE PASAJ14_resize

Momente demne de inaugurarea piramidelor egiptene de către faraoni, puse în scenă de edilul Timișoarei Nicolae Robu. Acesta nu s-a mai mulțumit cu tradiționala tăiere de panglică și a ținut ca lucrarea să fie inaugurată, după nenumărate amânări, chiar de ziua sa. Acesta a mers în viteză dinspre Universitatea de Vest, însoțit de un alai numeros de membrii PNL, șefi din Primăria Timișoara și nelipsita sa protejată, Sanda Greblă, și a intrat în culmea fericirii în subpasaj unde era așteptat de trupa Inquanto Cvartet, care dăduse deja drumul la primele acorduri de muzică triumfală.

Pe unul dintre pereții subpasajului a fost instalat și un imens proiector, pe care rulează imagini filmate din dronă, din timpul lucrărilor, precum și fotografii care ilustrează momente cheie ale proiectului. Robu nu a ratat nici această șansă de a se lăuda cât de implicat a fost în proiect, cât de mult s-a chinuit ca să ajungă la acest rezultat.

UPDATE 1Primararul a spus că lucrările trebuiau finalizate în 29 mai, dar nu a știut că lucrările au fost gata până în această dimineață. Întrebat dacă era nevoie de o inaugurare atât de fastuoasă, cu alai de membrii PNL și concert de muzică, Robu a răspuns: „Da, muzica a fost necesară, e adevărat că prezența membrilor PNL nu era necesară, dar aceștia au venit din suflet și au fost alături de mine pentru a marca acest moment”. Înainte de a urca la volan Primarul a făcut două ture pe subpasaj cu Mercedesul de serviciu, Robu a tăiat o panglică împreună cu viceprimarul Dan Diaconu, șeful direcției tehnice Culiță Chiș și un reprezentant al constructorului. Valoarea estimată a proiectului a fost 63 de milioane și s-a finalizat cu 48 de milioane de lei, cu un milion de lei mai puțin decât suma cu care constructorul a câștigat licitația, respectiv 49 de milioane de lei.

UPDATE 2 În aceste momente, circulația a fost deschisă prin subpasaj. Printre primii care au trecut a fost șeful direcției de urbanism Sorin Ciurariu, care a traversat subpasajul cu motocicleta personală și alaiul de la o nuntă țigănească.

Foto: Adrian Pîclișan



4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.