INCENDIU la o casă din Timișoara. De la ce au izbucnit flăcările...

INCENDIU la o casă din Timișoara. De la ce au izbucnit flăcările și până unde s-au extins. UPDATE O tânără a fost salvată de vecini FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1683267177">

incendiu (4)

Un incendiu puternic a izbucnit astăzi la o casă de pe pe strada Corbului din Timișoara. Flăcările au pornit de la acoperișul unei case și s-au extins și spre locuința vecină, însă nu înainte ca pompierii să intervină și să stingă incendiul. Speriați de focul care a ars aproximativ 20 de metri pătrați din acoperișul casei, oamenii au sunat la 112, iar la scurt timp la fața locului au sosit două autospeciale ale pompierilor. Nu a fost nevoie de evacuarea persoanelor, întrucât, din fericire, oamenii au simțit la timp miros de ars și au ieșit afară.

Cauza producerii incendiului nu a fost încă stabilită, dar, din primele informații, se pare că focul a pornit de la o instalație electrică din podul casei.

UPDATE O tânără a fost scoasă pe geam de locatari, înainte de sosirea pompierilor. Aceasta rămăsese blocată în apartament și nu mai putea ieși din cauza flăcărilor și a fumului dens, iar vecinii s-au mobilizat și, folosindu-se de o scară, au ajutat-o să iasă pe geam.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.