INEDIT Tinerii din Timișoara, încurajați de o asociație să depună „angajamentul pentru...

INEDIT Tinerii din Timișoara, încurajați de o asociație să depună „angajamentul pentru castitate”. Cum te poți înscrie în „Clubul select al celor curați cu inima”

1
DISTRIBUIȚI

angajament pentru castitate

„Pentru că doresc să-mi protejez viitorul și să trăiesc liber, începând de astăzi aleg să păstrez întreaga activitate sexuală până la căsătorie” – așa sună „angajamentul pentru castitate” pe care tinerii din Timișoara, și nu numai, sunt încurajați de către o asociație creștină să-l semneze. În schimbul acestui angajament, tinerii primesc un certificat de castitate respectiv pentru respectarea abstinenței sexuale până la căsătorie.

Inedita inițiativă aparține Asociației „Darul Vieții” Timișoara, care a și înființat, în anul 2011, un „Club select al celor curați cu inima”.


Angajamentul pentru castitate are loc de două ori pe an, în lunile mai și octombrie, la Biserica „Sf. Maria Regina Păcii” din Timișoara. Până în acest moment, acest angajament a fost semnat de zeci de tineri din Timișoara și din apropiere.

„Avem nevoie de o astfel de inițiativă, mai ales că tineretul este foarte atacat în acest moment și are nevoie de o călăuză, un model care să-l inspire. Un astfel de angajament pentru castitate determină modificări ale stilului de viață”, ne-a spus Gerda Chișărău, reprezentant al Asociației „Darul Vieții” Timișoara. Tinerii vor avea posibilitatea să depună angajamentul pentru castitate duminică, 31 mai, de Sărbătoarea Rusaliilor, după slujba de Liturghie care începe la ora 10.00. Mai mult informații despre eveniment se găsesc AICI!

angajament castitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.