La împlinirea a 60 de ani, Robu a anunțat, în lacrimi, finalizarea...

La împlinirea a 60 de ani, Robu a anunțat, în lacrimi, finalizarea lucrărilor la pasajul Michelangelo. Vezi cât costă să-ți ții ziua de naștere la Filarmonică FOTO

0
DISTRIBUIȚI

ziua lui robu (2)

„Astăzi împlinesc al doilea set de 30 de ani. Mă simt la fel, în linii mari, din toate punctele de vedere, și acum ca la 30 de ani” – așa și-a început, astăzi, Nicolae Robu discursul susținut în foaierul Filamornicii Banatul în prezența a peste 100 de persoane pe care le-a invitat să sărbătorească alături de el ziua de naștere.

Nicolae Robu le-a vorbit invitaților, consilieri locali, medici, rectori, profesori universitari, colegi de partid, și nu numai, aproape o jumătate de oră despre viața lui și s-a lăudat cu realizările sale. Vizibil emoționat, primarul Timișoarei a dezvăluit că un moment din copilărie l-a marcat pentru totdeauna. „Tata s-a stins mult prea tânăr, iar mama încă trăiește la Bocsig, are 85 de ani. Pe când aveam doar șase ani, îmi aduc aminte că a bătut cineva la noi în geam, era iarnă. Atunci l-au luat pe tata, nu știam unde, pentru a face pușcărie politică. Acest moment m-a marcat pentru totdeauna și a afectat viața familiei noastre”, a spus cu tristețe Nicolae Robu.

Edilul șef a povestit și cum i-a plăcut să fie șef încă din copilărie, fiind dirijorul corului din grădiniță și apoi căpitan al echipei de fotbal al școlii din Ineu, iar la finalul liceului, liderul unei formații rock pe care a înființat-o. „În anul 2008 am intrat în politică. Nu am crezut niciodată că o să ajung primarul Timișoarei. Timp de doi ani, colegii mei au dus muncă de lămurire cu mine până am acceptat să candidez la funcția de primar. Știu că i-am spus unui apropiat faptul că nu vreau să candidez pentru că știam că voi câștiga”, a mai susținut Nicolae Robu în discursul său.

ziua lui robu (6)

Primarul Timișoarei s-a înroșit la față și a bufnit în plâns în momentul în care a vorbit despre cele mai importante realizări din viața lui, și anume cei doi copii, Raul și Andreea.


De asemenea, Nicolae Robu a mai precizat că este mulțumit de ce a realizat și ca rector al Universității Politehnica din Timișoara. „Ca primar m-am zbătut, mă zbat și mă voi zbate ca Timișoara să se modernizeze, să se înfrumusețeze substanțial. Am primit o veste foarte bună astăzi. La ora 11.33 am primit un mesaj pe telefon prin care am fost anunțat că lucrarea la subpasajul Michelangelo a fost finalizată. Când am primit SMS-ul, așa bărbat cum sunt, mi s-au umezit ochii”, a povestit Nicolae Robu. Imediat, însă, a primit o altă veste bună, legată de ACS Poli, astfel că edilul șef a recunoscut că nu știe pentru care să se bucure mai mult. „E o mare bucurie, nu pot să mă prefac că nu am pasiunea aceasta pentru fotbal, uneori poate dusă prea departe. Pe lista realizărilor mai pot include golurile pe care le-am marcat, dar și compozițiile muzicale, 30 la număr”, a mai povestit Nicolae Robu.

După ce și-a finalizat discursul, primarul Timișoarei a fost felicitat de invitați. Directorul Filarmonicii de Stat Banatul din Timișoara susține că instituția pe care o reprezintă va face bani de pe urma evenimentului de joi, în care primarul orașului își ține, public, ziua de naștere. ”Tariful pentru folosirea foaierului este de 100 de lei pe oră. La finalul evenimentului se va face chitanța, în funcție de numărul de ore folosit, și se va achita. E un demers în nume personal. Și city-managerul și-a ținut ziua în foaier și ne-a plătit 200 de lei, pentru cele două ore”, a declarat Ioan Gârboni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.