Noul mall din calea Șagului va fi INAUGURAT în septembrie. Ce magazine,...

Noul mall din calea Șagului va fi INAUGURAT în septembrie. Ce magazine, cinematografe, locuri de distracție și cafenele vor fi în colosul comercial

0
DISTRIBUIȚI

mall

La construcția noului mall din Timișoara, cel situat pe Calea Șagului, se lucrează zi-lumină, inclusiv de sărbători. Construcția va fi finalizată în curând, apoi spațiile vor fi amenajate și pregătite pentru marea inaugurare prognozată în septembrie. Timișorenii vor dispune, de la finele anului, de primul hypermarket Carrefour (unicul, de altfel, la nivelul regiunii), de un al doilea Starbucks din oraș, respectiv de prima sală de cinema dotată cu tehnologia 4Dx.

Fondul sud-african de investiţii NEPI (New Europe Property Investments), unul dintre cei mai importanţi investitori imobiliari de pe piaţa locală, a demarat în Timişoara lucrările la un nou mall regional.


Acesta va domina zona de sud a oraşului. Construcţia avansează cu rapiditate.

Proiectul va avea o suprafaţă închiriabilă de 70.000 metri pătraţi. Principalul puncte de atracţie va fi cinematograful multiplex cu14 săli digitale performante, dintre care 1 sală dotată cu tehnologia 4Dx ( care angrenează toate cele 5 simțuri). Sala dedicată acestei tehnologii include scaune hi-tech mobile și efecte speciale sincronizate cu acțiunea de pe ecran, precum vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, ploaie și mirosuri, atât pentru filme în format 2D, cât și 3D. Cinematograful din mall-ul NEPI va fi cel mai mare în afara Bucureștiului.

De asemenea, copiilor li se va amenaja cel mai mare şi complex spaţiu de joacă din oraş. În interiorul mall-ului va fi dezvoltat un patinoar care va funcționa tot timpul anului.

Carrefour va deschide în noul mall din Timişoara singurul hypermarket din zona de vest a ţării, pe o suprafaţă de 10.000 mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.