O nouă manifestare ANTI-AVORT, la Timișoara: o cruce din candele va fi...

O nouă manifestare ANTI-AVORT, la Timișoara: o cruce din candele va fi formată pe treptele Catedralei Mitropolitane. Când are loc acțiunea

0
DISTRIBUIȚI

954740_975088135884162_4435639924460958939_nLa Timișoara se pregătește o nouă manifestare anti-avort.


Pentru cel de-al optulea an consecutiv, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) organizează acțiunea „Acatist în aminitirea pruncilor uciși prin avort”. Astfel, duminică, 31 mai, de la ora 21.00, timișorenii care sunt împotriva avortului sunt așteptați pe trepele Catedralei Mitropolitane pentru a aprinde una din zecile de candele care vor forma o cruce.

De asemenea, în cadrul acțiunii va fi citit și „Acatistul celor 14.000 de prunci uciși de Irod”, amintind astfel de „cele peste 20 de milioane de avorturi care au avut loc în România”, transmit reprezentanții ASCOR. La eveniment va lua parte și preotul Silviu Damșe, care slujește la Maternitatea Bega, Pediatrie și Spitalul CFR din Timișoara.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Timiș, doar în primele nouă luni ale anului trecut, peste 2.000 de timișence au ajuns pe masa de chiuretaj în spitalele de stat. În realitate, însă, cifrele sunt mult mai mari, și asta pentru că avorturile realizate în cabinetele particulare nu sunt raportate la DSP Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.